Ποια Ε.Ε. ? Ποιοι σύμμαχοι ? Πού ανήκομεν τελικά ?

Ποια Ε.Ε. και ποιοι σύμμαχοι ? Πότε ήταν μαζί μας? Στις Σταυροφορίες της Δύσης, την καταστροφή του Βυζαντίου και την αρπάγη όλου του πλούτου ? Όταν μας γύρισαν την πλάτη Γάλλοι και Άγγλοι στην…

καταστροφή της Σμύρνης, του Πόντου και της Κων/πολης ? Στην σφαγή Ελλήνων και την καταστροφη της χωρας απο τους Ναζί Ιταλους και Γερμανούς του Χίτλερ? Στην αρπαγή των μαρμάρων του Παρθενώνα και άλλων αρχαιοτήτων και χρυσού απ τους Άγγλους και Γερμανούς ? Στην σφαγή Ελλήνων απο την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο και του ψευδοκράτους με το σχέδιο Ανάν? Στα Ήμια ? Στο όνομα των Σκοπίων που επίσημα πλέον τους αποκαλούν σκέτο “Macedonia” ? Στο ότι θυσίασαν την Ελλάδα, όπως λένε και οι ίδιοι, για να σωθεί η Ε.Ε. και το ευρώ ? Στους λαθρομετανάστες που στέλνει η Τουρκία όλη την ώρα και έχουν φτάσει τους 2 εκατομμύρια στην χώρα μας και είναι εγκλωβισμένοι εδώ λόγω Ευρωπαϊκής Συνθήκης? Στις παραβιάσεις συνόρων που κάνουν όλη την ώρα τούρκικα στρατιωτικά αεροπλάνα και πλοία ? Στην μεγάλη διαφθορά των κομμάτων μας από τις μίζες της γερμανικής Siemens ? Στα άχρηστα μεταχειρισμένα μαχητικά αεροπλάνα, τάνκς και υποβρύχια που μας τα πουλούσαν Γαλλοι, Αγγλοι και Γερμανοι ως καινούρια και τα χρυσοπληρώναμε δισεκατομμύρια ευρώ?

ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ? ΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ?

Όλες αυτές οι Ευρωπαϊκές Συνθήκες/Συμβάσεις και Νομοσχέδια που τις έφτιαξαν οι Ευρωπαίοι σκόπιμα και υπογράφηκαν μετά από τους δικούς μας εντολοδόχους κυβερνήτες, καταστρέφουν την χώρα μας και οδηγούν στο θάνατο, στην πείνα και στις αυτοκτονίες χιλιάδες Έλληνες και στην μετανάστευση τους νέους:
ΔΟΥΒΛΙΝΟ, ΜΑΔΡΙΤΗ, ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ , ΣΕΝΓΚΕΝ, ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ, ΣΥΜΦΩΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ , EFSF, ΔΝΤ, ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, Ανάν 2, Κοινή αγροτική πολιτική και καταστροφή του πρωτογενούς τομέα και της ελληνικής βιομηχανίας κ.τ.λ. κ.τ.λ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *