Σε δημοπρασία η φανέλα του Ζέκα

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως η φανέλα του Κάρλος Ζέκα θα τεθεί σε online δημοπρασία, με τα έσοδα να προσφέρονται στη συνέχεια, σε φιλανθρωπικό σκοπό.
Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό CharityIdols (Σύλλογος Ενίσχυσης Φιλανθρωπικών Σωματείων) δίνουν την ευκαιρία στους φιλάθλους ν’ αποκτήσουν την αγωνιστική μακρυμάνικη φανέλα του αρχηγού Κάρλος Ζέκα που φορούσε στην αναμέτρηση εναντίον της Ξάνθης, μέσω οnline δημοπρασίας στο WWW.charityidols.gr.
Η φανέλα που δημοπρατείται είναι η αυθεντική, υπογεγραμμένη χειρόγραφα από τον Κάρλος Ζέκα, συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας και δεν διατίθεται πουθενά στο εμπόριο, ούτε στα επίσημα καταστήματα του Παναθηναϊκού.
Μέρος των εσόδων της δημοπρασίας, προορίζονται για την ενίσχυση του Ξενώνα SOS-ΕΛΙΖΑ, ο οποίος αναγνωρίζεται διεθνώς ως ένα πρότυπο κέντρο με εξειδικευμένο προσωπικό που περιθάλπει βρέφη, νήπια και παιδιά ως 5 ετών, τα οποία έχουν υποστεί παραμέληση ή κακοποίηση.
Η δημοπρασία ξεκίνησε με αρχική τιμή τα 100 Ευρώ και θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 21 Μαΐου 2015.
Η πρωτοβουλία αυτή είναι στο πνεύμα της διαχρονικής κοινωνικής δράσης του Παναθηναϊκού για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων. Ειδικότερα, για τόσο μικρής ηλικίας παιδιά η ευαισθησία όλων των συμπολιτών μας ενστικτωδώς πολλαπλασιάζεται.
Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή».

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *