Ο ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΑ ΜΠΑΧΑΛΟΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΣΜΟΥ

(ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ γιά να ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ, προτού είναι οριστικά αργά για εσάς και εμάς μαζί…..)

Γράφει ο Παπαδόπουλος Παναγιώτης (Κάϊν)

 Η εκδίωξη τού Γιάννη Βαρουφάκη και τής συντροφιάς του απο τον λούμπεν πολιτικό χουλιγκανισμό  που με εξουσιοφασιστικές  πρακτικές στα Εξάρχεια και στις συγκεντρώσεις εφαρμόζουν  την “πολιτική” του τραμπουκισμού  σε όποιον δεν είναι με το  “τοπικό Κρατίδιο”  τής φοβέρας και τής σκλαβιάς , είναι μια  στενάχωρη υπόθεση που μόνο οι πολιτικοί χώροι  μπορούν να λύσουν με τα “όπλα” τής αυτοοργάνωσης , τής περιφρούρησης και του διαχωρισμού.

Ο λούμπεν πολιτικός χουλιγκανισμός  πού έχει “ιερό και όσιο” την Βία και την “δημοκρατία” τής εκδίκησης είναι η άλλη σκοτεινή πλευρά που συμπληρώνει τον Φασισμό και όσο “γυρνάμε την πλάτη” τόσο πιο συχνά θα τον βρίσκουμε μπροστά  μας! Δεν γίνεται να δείχνουμε ενδιαφέρον επιλεκτικά μόνο για ρατσιστικές και ναζιστικές δράσεις χωρίς να αναφερόμαστε στον “κόκκινο” ψευτοαντιφα Φασισμό, αν θέλουμε πράγματι οι κοινωνίες να μην βρεθούν από την οικονομική κρίση και εξαθλίωση σήμερα,στον πόλεμο “όλοι εναντίον όλων” αύριο!

Ο Φασισμός θα μπει από όλες τίς πόρτες “δικαιολογημένος” και “νομιμοποιημένος” και κανείς τότε δεν θα μπορέσει να τον σταματήσει ως “ανεπιθύμητο”!

 Ο πανέξυπνος και αθάνατος Φασισμός (για αυτό Φασισμέ ποτέ δεν εγκαταλείπεις τα εγκόσμια,γιατί δεν σε καταλαβαίνουν καθώς αργά γλυστράς ξεγελώντας τον εγκέφαλο και τον διαλύεις κάνοντάς τον Ανεγκέφαλο….), νίκησε άλλη μια φορά στα σημεία.

Τήν έχω “εισπράξει”  αυτή την βία από όλης τής εξουσίας τούς “εκλεκτούς αντιπροσώπους”! Απο φασίστες,”αντιφασίστες” και “αντιεξουσιαστές”, από βασανιστές αστυνομικούς  σε κλούβες, περιπολικά και αστυνομικά τμήματα.

Την έχουν “εισπράξει” σωματικά  κι άλλοι όπως ο φαντάρος στις 8/2/2014  στο Μοναστηράκι  που έμεινε 5 μέρες βαριά χτυπημένος στο 401, κάποιοι περαστικοί Κύπριοι φαντάροι επίσης στις 30/11/2013 στην ίδια περιοχή  επειδή το ψευτοαντιφα φασισταριό  τούς καταδίκασε  για ασφαλίτες και ακροδεξιούς με
 αφορμή την συνολική “εμφάνιση” και “αμφίεση”.

Τόχω ξαναπεί και το επαναλαμβάνω ακούραστα με συνέπεια.
Τα μέλη τής “αγέλης των λύκων”(κι ο ναζισμός ακριβώς την   ίδια “ομάδα καθαρού επαναστατικού αίματος και υπεροχής” έχει και προωθεί, εκεί είναι ο φυσικός χώρος τού Μπαχαλισμού και του Μηδενισμού  κι όχι στον Αναρχισμό)
ακολουθούν  πάντα τήν ίδα θρασύδειλη τακτική, τήν αριθμητική υπεροχή εκ τού ασφαλούς,μέσα και έξω απο τό  “γκέττο”  και τό  “άβατο” που τούς παρέχει προστασία και “εξασφαλισμένη καριέρα και επιτυχία”!
>
 Ακόμα και φασίστας νά είναι κάποιος ή ασφαλίτης, η μέθοδος  τής βίας  και του λυντσαρίσματος είναι απο μόνη της  πράξη Φασιστική και δεν ανήκει στην δική μας συμπεριφορά και πολιτική πράξη! Και ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ  είναι όποιος παραβιάζει αυτόν τον κανόνα, σε όποιο “στρατόπεδο” ή “τάξη” κι αν είναι αλλοτριωμένος  και προσκυνημένος!

 Τό  ψευτοαντιεξουσιαστικό  και ψευτοαντιφασιστικό φασισταριό που με έπαρση,αλαζονεία και  μηδενισμό αλλοιώνει  και προβοκάρει τα τελευταία χρόνια τούς  κοινωνικούς αγώνες (και ταυτόχρονα τις αναρχικές ιδέες και εκδηλώσεις)  δεν αφήνει τίποτα “ζωντανό” και “άθικτο” εκτός από τούς μιλιταριστές τού δικού τους τάγματος εφόδου.

Γιατί ο στρατός τής  “αντιεξουσιαστικής” τζιχάντ πού δεν αναγνωρίζει και δεν σέβεται άλλες απόψεις εκτός από τις δικές της (τις ανοησίες τού  παραλογισμού και του αντικοινωνικού μικρόκοσμου  δηλαδή) είναι αυτός που στις 20/4/2015 στον Κορυδαλλόν(εν μέσω αντιφασιστικής συγκέντρωσης για την δίκη τής Χρυσής Αυγής) έδιωξε  με προπηλακισμούς, βρισιές και βία τον βουλευτή Ν. Ορφανό  από το “Ποτάμι” γιατί  η παρουσία του “παραβίαζε” το…καταστατικό “καθαρότητας”  και  “μαχητικότητας”  τής ψευτοαντιφα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *