ΦΩΤΟ-Οι μυστηριώδεις μαυροφορεμένοι “οπαδοί”

Την… ανατριχίλα των οπαδών στα γήπεδα της Ευρώπης έχουν προκαλέσει έντεκα μαυροφορεμένοι άνδρες. Πριν από λίγες ημέρες οι περίεργοι αυτοί οπαδοί έκαναν…

την εμφάνισή τους τόσο σε αγώνα της Μπάγερν Μονάχου στην Alianz Arena όσο και σε ματς της Τσέλσι στο Λονδίνο. Μάλιστα, χθες ταξίδεψαν μέχρι την Ιταλία προκειμένου να βρεθούν στο γήπεδο της Γιουβέντους προκαλώντας και εκεί αίσθηση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα αλλά και μαρτυρίες οπαδών, οι έντεκα αυτοί άνδρες παρακολουθούσαν τους αγώνες σιωπηλοί ενώ οι κινήσεις τους ήταν συγχρονισμένες. Αυτό που προκάλεσε μεγαλύτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι ήταν ντυμένοι σαν μοναχοί αλλά και το περίεργο σύμβολο στο μπροστινό μέρος της ενδυμασίας τους.

Το μυστήριο παραμένει την ώρα που φήμες θέλουν το όλο σκεπτικό να είναι μέρος της διαφημιστικής εκστρατείας της Samsung ενόψει βέβαια και του Halloween καθώς η εν λόγω εταιρία είναι χορηγός και των τριών αυτών ομάδων (Μπάγερν Μονάχου, Τσέλσι και Γιουβέντους).

«Ήταν πολύ παράξενο. Καθόντουσαν ακίνητοι για αρκετή ώρα και κρατούσαν τα χέρια τους. Στη συνέχεια σηκωνόντουσαν όλοι μαζί και καθόντουσαν ξανά. Όλοι ήμασταν μπερδεμένοι. Κάποιοι από εμάς γελούσαν και κάποιοι άλλοι είχαν μείνει άναυδοι. Ήταν πολύ παράξενο», δήλωσε ένας οπαδός.

Πηγή: pamesports.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *