ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ

Μια διαμαρτυρία χωρίς κόμματα και ιδεολογίες

Αγαπητοί φίλοι,μια τεράστια ευκαιρία να ξεκινήσει μια διαμαρτυρία χωρίς κόμματα και ιδεολογίες. η συγκέντρωση θα περιφρουρηθεί και όποιος έρθει με σημαία άλλη από την Ελληνική, θα είναι δίπλα μόνος του.

Διαφωνώ με την ώρα, διαφωνώ με την πρεσβεία.
Νίκησε η πλειοψηφία και θα κάνουμε όσα λέει η αφίσα την ώρα που λέει η αφίσα στο μέρος που λέει η αφίσα.
Ασχέτως της διαφωνίας μου, η μαγεία δύο συναντήσεων των κινημάτων, που δείχνουν έτοιμα να….
ενωθούν αξίζει τη στήριξη σας.

Φιλικά.

ΚΑΛΕΣΜΑ

Τα Κινήματα Πολιτών Θεσσαλονίκης, συγκεντρώνονται στον Λευκό Πύργο την Τρίτη 9/10 στις 17:00 και διαδηλώνουν ενάντια στην επίσκεψη της Μέρκελ στην Ελλάδα, προς το Γερμανικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης.

Ξεσηκωνόμαστε ενάντια σε αυτό που θεωρούμε αυτονόητο, και που οι εθελόδουλοι άρχοντες μας δεν τολμούν να πουν μπροστά στο πραγματικό αφεντικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης: Ότι η πολιτική που επιβάλουν οδηγεί στο κρεματόριο πρώτα και πάνω απ’ όλα την Ελλάδα, κι ύστερα ολόκληρο τον ευρωπαϊκό Νότο.
Διαδηλώνουμε για να διατρανώσουμε αυτήν την μεγάλη αλήθεια που ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας και αγωνίζονται όλοι να την αποκρύψουν: Ο τρόπος με τον οποίον πολιτεύεται η Γερμανία, ως η πρωτοστάτιδα της Ε.Ε., απειλεί να βυθίσει όλη την Ευρώπη στο χάος, στην εξαθλίωση, τις ανελέητες κοινωνικές συγκρούσεις.

Απέναντι σε αυτήν την πραγματικότητα, ο πρωθυπουργός σκύβει το κεφάλι και παραδέχεται ότι .ο γάιδαρος πετάει. Ετοιμάζεται μάλιστα να υποδεχθεί την Καγκελάριο, που έρχεται με πακέτο νέων ληστρικών επενδύσεων, που θα συνεχίσει την ευγενή παράδοση καταλήστευσης του δημόσιου πλούτου, που δημιούργησε οι Ζήμενς και οι διάφοροι Χριστοφοράκοι.

Κι όμως, αυτή τη στιγμή η Ελλάδα πρέπει να ορθώσει το ανάστημά της, και να πει ένα μεγάλο ΟΧΙ στις πολιτικές του κρεματορίου που επιβάλλονται. Θα πρέπει, επίσης, να ξαναβρεί την χαμένη αξιοπρέπειά της, και να απαιτήσει αυτά που τις χρωστάνε οι Γερμανοί για την βάρβαρη κατοχή του 1941-1944. Και να ανοίξει το μεγάλο πολιτικό ζήτημα της συστηματικής διαπλοκής των μεγάλων γερμανικών επιχειρήσεων, με τις ελληνικές ηγεσίες, που έχουν αφαιμάξει το ελληνικό δημόσιο.

Είναι η αρχή, για τον μεγάλο εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα, που θα ξαναστήσει τον τόπο μας στα πόδια του. Κι επειδή αυτή τη στιγμή, οι άρχουσες τάξεις είναι παντελώς ανίκανες, σάπιες και δειλές έστω και να φανταστούν έναν τέτοιον αγώνα θα πρέπει να αναλάβει ο ίδιος ο λαός.

Με τον τρόπο που ξεσηκώθηκε στις πλατείες πριν από ένα χρόνο και γκρέμισε ολόκληρο το πολιτικό προσωπικό των τελευταίων 30 χρόνων. Αδέσμευτα, Δημοκρατικά, Ενωτικά, Πατριωτικά. Δίχως τους τεχνητούς διαχωρισμούς, με όπλο την κληρονομιά των μεγάλων ξεσηκωμών του λαού μας.

Ένα μεγάλο αδέσμευτο κίνημα μπορεί να ξεκινήσει από την Τρίτη.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ, ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *