Ο Σαμαράς ξέχασε τα «Ζάππεια» στο προεκλογικό του σποτ

Το κόμμα που έχει στις τάξεις του Μπαλτάκους και άλλους υπόγειους ή υπέργειους συνομιλητές της Χρυσής Αυγής, που έχει στις τάξεις του, τύπους που ….

κρατούσαν στα νεανικά τους χρόνια τσεκούρια και εκπροσωπούσαν τη φασιστική νεολαία στην Ελλάδα.. αυτό το κόμμα, ξέχασε να βάλει στο προεκλογικό του σποτ κάποιες από τις φημισμένες πια ατάκες του Σαμαρά στα Ζάππεια, περί συνταγής που σκότωσε τον ασθενή. Εκείνες τις ατάκες που όλοι αγαπήσαμε. Εκείνες τις ατάκες που έλεγαν πως ο Σαμαράς θα μείωνε τους φόρους, θα σκότωνε το τέρας της γραφειοκρατίας και πως η εκμετάλλευση της δημόσιας περιουσίας θα έσωζε το κράτος.

Αντί αυτού αύξησε τους φόρους, η γραφειοκρατία παραμένει το τέρας που τρώει τα σπλάχνα της ανάπτυξης και φυσικά η εκμετάλλευση της δημόσιας περιουσίας έχει γράψει έσοδα μηδέν. Και αν δεν ήταν οι κεντρώοι συνέταιροι στην κυβέρνηση, η ΝΔ, ακόμη θα υποσχόταν τον συμψηφισμό του ΦΠΑ, το γάλα θα κόστιζε 20 ευρώ το λίτρο και οι λαϊκές θα ήταν κλειστές.

Ο Αντώνης Σαμαράς, που επικαλείται τώρα το όνομα της νέας Ελλάδας και ζητά τη μέγιστη δυνατή συναίνεση, ξέχασε να βάλει στο προεκλογικό του σποτ …πως όταν του ζητήθηκε να συμμετάσχει σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας το 2011 αρνήθηκε και οδήγησε τη χώρα στις εκλογές.

Έδωσε το μήνυμα της πολιτικής και εθνικής αστάθειας και συνέβαλε εναργά σε αυτό. Το 2012, μέσα στην εξέλιξη της τουριστικής περιόδου ο κ. Σαμαράς μας έσερνε σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις.. ενώ το 2011 του είχε προταθεί ακόμη και να είναι πρωθυπουργός, αρκεί να συμβάλλει σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας, αντί να λιθοβολεί την ίδια μας τη χώρα.

Ο κ. Σαμαράς ήθελε απλά να αλλάξει τους συσχετισμούς στη Βουλή. Να αφήσει το ΠΑΣΟΚ να ρουφήξει την οργή της κατάρρευσης του κράτους και εκείνος να αναλάβει τη «σωτήρια», έχοντας συνεισφέρει σε αυτή την κατάρρευση.

Κακώς, τώρα, επικαλείται τις δηλώσεις των ξένων ηγετών στο προεκλογικό του σποτ για να μας πείσει ότι μας έσωσε…

Στο προεκλογικό του μήνυμα έπρεπε να υμνεί τις δυνάμεις του κέντρου που στηρίζουν την κυβέρνηση, που στηρίζουν τη χώρα και που ΔΕΝ αφήνουν Μπαλτάκους, Αλέξηδες, και Σταύρους να υλοποιούν τις κρυφές ατζέντες του σκότους.

Γράφει η Λαμπρή-Μαρία Γεωργίου

news4all.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *