ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε μια χωρίς προηγούμενο κίνηση της κυβέρνησης τυλίγουν σε μια κόλα χαρτί το σύνολο των…

βουλευτών του κόμματος φορτώνοντας τους υποθέσεις “ορφανές” στηριζόμενες σε μαρτυρίες αλλοδαπών.

Καταλογίζουν ότι δρα σαν συμμορία όταν το μόνο που έκανε ήταν να προστατεύει κατοίκους περιοχών οπου η εγκληματικότητα είχε χτυπήσει κόκκινο.

Μεγάλες επιχειρήσεις της ελληνικής αστυνομίας για να περιορίσουν τα “ασυμμάζευτα” αφού οι παράνομοι αλλοδαποί πλέον χωρίς κανένα φόβο ληστεύουν και ενοχλούν ελληνες κατοίκους ευαίσθητων περιοχών.”.Οι παράνομοι μετανάστες δέχθηκαν με μεγάλη χαρά την διάλυση της χρυσής αυγής.

Χωρίς κανένα ίχνος δημοκρατικού αισθήματος ήδη ετοιμάζονται τα κελιά που θα φιλοξενήσουν την “τρομοκρατική οργάνωση” στις γυναικείες πτέρυγες του κορυδαλλού.

Στα όρια υστερίας και πανικού ο τύπος έντυπος και τηλεοπτικός εκτοξεύουν κωμικές κατηγορίες για συνεργασία της χρυσής αυγής με ..μετανάστες ενώ τους τοποθετούν και στην διεθνή μασονία!!;;;;

Τραγελαφικές σκηνές στα επιτελεία των κομμάτων που προσπαθούν να συγκρατήσουν τα παπαγαλάκια τους για να μην οδηγηθούν σε υπερβολές που θα προκαλέσουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκουν.

Το δικαστικό σύστημα επιτέλους λειτουργεί στο ρελαντί ενώ μεγάλες υποθέσεις/σκάνδαλα των δυο κυβερνώντων κομμάτων υπεύθυνες για την οικονομική, ηθική και εθνική εξαθλίωση του τόπου έχουν μπει στο πάγο περιμένοντας την διαγραφή.

Όλα ξεκίνησαν από κρυφές δημοσκοπήσεις που έδιναν εξωφρενικά ποσοστά στο υπό διωγμό πλέον κόμμα και την εντολή από το εξωτερικό να τελειώσουν τάχιστα με το πρόβλημα αυτό πριν δημιουργηθούν προϋποθέσεις για αποσταθεροποίηση στο σχέδιο που έχουν ήδη συμφωνήσει κυβέρνηση με τρόικα και που προβλέπει νέους δυσβάσταχτους φόρους και εθνικές υποχωρήσεις τον χειμώνα που έρχεται.

oxafies.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *