ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΡΕΕΕ!!

Πασοκάρα. Εχασε έδαφος (Ιμια). Εγδυσε τους πάντες (Χρηματιστήριο). Μάγκωνε μίζες (Siemens). Μας έμπασε στο Μνημόνιο. Και μόνο ο Ακης είναι μέσα!

Στο κόμμα που ίδρυσε ο…..
Ανδρέας οι αρχιλοβιτουρατζήδες δεν ήταν τα ισόγεια, τα ημιυπόγεια και οι υπόγες. Στα ρετιρέ γινόταν το «έλα να δεις».
 Ολυμπιακοί Αγώνες, εξοπλιστικά, δημόσια έργα, τούβλα με μετρητά που σφύριζαν πάνω από τα κεφάλια των περαστικών, βίλες, οφσόρ, «κωλόσπιτα», τράπεζες Κρήτης, Μένιοι με καταθέσεις, εμβάσματα, δικαιώματα για… δωράκια στον εαυτό μας. Σκέτη Πομπηία με μπόλικα Σόδομα και γαρνιτούρα Γόμορρα.

 Ο Τσουκάτος (δεξί χέρι του Σημίτη) ομολογεί ότι πήγε βαλιτσούλα της Siemens (τίγκα στα μάρκα) στα γραφεία του κόμματος. Ο Μαντέλης (γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου) ομολογεί ότι έπαιρνε «προεκλογικές χορηγίες» από τη Siemens. Ο Βενιζέλος μοντάρει τον νόμο «περί ευθύνης υπουργών» και ξελασπώνει τους συντρόφους του.

 Ο Σημίτης μάς βάζει από το παράθυρο στην ευρωζώνη και η οικονομία μας μετετράπη σε χρόνο μηδέν σε χοάνη εισαγωγών από τη Γερμανία.

Ο Γιωργάκης μάς στριμώχνει με το στανιό στο ΔΝΤ και στους δρόμους των πόλεων να βρέχουν ανθρώπους που φουντάρουν από την απελπισία τους.

 Κι αυτό το μόρφωμα, που κατέστρεψε την Ελλάδα, δεν έχει χαρακτηριστεί ακόμα εγκληματική οργάνωση. Κι όμως, έχουν μαζευτεί τόσες δικογραφίες εις βάρος του, που θέλουν δυο τρεις νταλίκες για να τις μεταφέρουν. Ποτέ δεν είναι αργά…

Παναγιώτης Λιάκος

Home

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *