Κάλεσμα Βενιζέλου προς Κουβέλη για συστράτευση στην Ελιά

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ.Βενιζέλος κάλεσε χτες εκ νέου τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη να συστρατευθεί στο εγχείρημα για την ανάταξη της Κεντροαριστεράς…

Από το βήμα της Συνδιάσκεψης, ο Ευ.Βενιζέλος υπογράμμισε: «Θα θέλαμε να είναι εδώ κι άλλοι, όπως η ΔΗΜΑΡ, καθώς και άλλες σημαντικές προσωπικότητες της Κεντροαριστεράς» και εξέφρασε την ελπίδα «στην πορεία να δημιουργηθεί η δυναμική» ώστε να ενταχθούν κι άλλοι στο εγχείρημα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν δίστασε, δε, να απευθυνθεί στον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου και υποψήφιο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος Μάρτιν Σουλτς -ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα για να απευθύνει χαιρετισμό στη Συνδιάσκεψη- να μεταφέρει το μήνυμα αυτό στον Φώτη Κουβέλη.

«Γνωρίζω ότι θα έχεις συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φ.Κουβέλη αργότερα απόψε Μάρτιν, σου ζητώ να του μεταφέρεις πόσο μεγάλη σημασία έχει η συσπείρωση» τόνισε ο κ. Βενιζέλος.

Ανταποκρινόμενος στο μήνυμα Βενιζέλου, ο Μάρτιν Σουλτς απηύθυνε έμμεσο κάλεσμα στη ΔΗΜΑΡ, λέγοντας στο χαιρετισμό του: «Όσοι θέλουν να με υποστηρίξουν να έρθουν στην Ελιά και να ψηφίσουν όσους θέλουν να με στηρίξουν για μια διαφορετική Ευρώπη».

Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης απέρριψε για άλλη μια φορά και μάλιστα με αιχμηρό τρόπο το κάλεσμα Βενιζέλου: «Η “ΔΗΜΑΡ – Προοδευτική Συμμαχία” υποστηρίζει την υποψηφιότητα Σουλτς αυτόνομα» και «κανένας δεν έχει το μονοπώλιο στην Ελλάδα να δηλώνει ευρωσοσιαλιστής» τόνισε.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *