Μιχαλολιάκος – Μπογδάνος, σαν να λέμε Μπαρτσελόνα- Πλατανιάς

Εάν θέλαμε να παρομοιάσουμε τη χθεσινή εκπομπή του Κων. Μπογδάνου στην οποία είχε καλεσμένο τον Νίκο Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής με ποδοσφαιρική αναμέτρηση, θα λέγαμε πως, έπαιξε η Μπαρτσελόνα (Μιχαλολιάκος) με τον Πλατανιά (Μπογδάνο). Τόσο μεγάλη ήταν η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στους δύο.

Όσοι είδαν λοιπόν, χθες την….
εκμπομπή “Ευθέως” του δημοσιογράφου στο SKAI, μετά το πρώτο ξάφνιασμα σίγουρα θα έβαλαν τα γέλια.

Αδιάβαστος, ανερμάτιστος, πομπώδης έως γελοιότητας, ο δημοσιογράφος, προσπαθούσε με αγωνία να στριμώξει το Μιχαλολιάκο και το μόνο που κατάφερνε ήταν να προκαλεί τις χειμαρώδης αντιδράσεις του.

Το ωραίο είναι ότι σήμερα κάποια sites προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Μπογδάνος ήταν και πολύ καλά προετοιμασμένος και μάλιστα πολύ καλύτερος από το Σταύρο Θεοδωράκη!!

Ήταν δε τόσο καλά προετοιμασμένος που ούτε τις χοντροκομμένες παρεμβάσεις του κοντρόλ δεν μπορούσε να χειριστεί.

Όμως, ούτε και οι στυλιστικές επιλογές του τον βοήθησαν. Η γραβάτα σε συνδυασμό με τα ψηλά all star παπούτσια, το “γουλί” κουρεμένο κεφάλι, το γεμάτο στόμφο ύφος του, δεν του έβγαλαν το στυλ “διανοούμενος”. Αντιθέτως, η εικόνα του ήταν αστεία και υπερεκτιμημένη (από εκείνον). Δυστυχώς.

Υ.Γ. Οι παλαιότεροι θα θυμούνται ότι ο σημερινός υπουργός Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος ήταν δημοσιογράφος. Είχε καλέσει λοιπόν στην προσωπική του εκμπομπή “Προφίλ” στον Αντέννα, τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, και με σκοπό να τον γελοιοποιήσει έφερε πίτσες στο πλατώ.

Ο καλεσμένος αντέδρασε. Ακολούθησε λεκτικός διαξιφισμός στον αέρα, ο Βασ. Λεβέντης αποχώρησε, ο δημοσιογράφος δέχθηκε επίθεση από όλο το δημοσιογραφικό κόσμο, κλήθηκε από την ΕΣΗΕΑ σε απολογία, η εκμπομπή του κόπηκε κι ο Π. Παναγιωτόπουλος χάθηκε από τη δημοσιογραφική πιάτσα.
Επανήλθε στη δημοσιότητα αρκετά χρόνια μετά, ως βουλευτής της Ν.Δ. και σήμερα είναι υπουργός Άμυνας. Βέβαια, σε κάποια εξομολόγησή του είχε παραδεχθεί πως το όλο γεγονός ήταν λάθος.

Η χθεσινή εκμποπή φάνηκε να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά και την ίδια λογική μ’ εκείνη του Π. Παναγιωτόπουλου. Εκείνο που μένει να δούμε είναι ποια θα είναι η πορεία του κ. Μπογδάνου μετά τα χθεσινά. Λέτε μετά από χρόνια να τον δούμε βουλευτή και μετά υπουργό; ….

http://www.vimaonline.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *