Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά;

Γράφει ο Ευαγγελιστριώτης

Στο μείζον θέμα που δημιουργήθηκε με την Χρυσή Αυγή, είδαμε την σπουδή της πολιτείας, (εκτελεστικής και δικαστικής), να επεμβαίνει πάραυτα…
και αποφασιστικά, να συλλαμβάνει και να φυλακίζει βουλευτές (αυτό σημαίνει ψηφισμένους από τον λαό), να επεκτείνει προανακριτικές δραστηριότητες σε μεγάλο φάσμα, να ερευνά και να συλλαμβάνει, να δρά χρησιμοποιώντας «όπλα» (ως κοριός της ΕΥΠ) ως και καταθέσεις προστατευμένων μαρτύρων και άλλα πολλά. Δεν θα επιχειρήσω, ούτε θα ασχοληθώ με το θέμα, εάν κάποιες από αυτές τις ενέργειες είναι νόμιμες ή παράνομες.
Η σπουδή της πολιτείας με ενδιαφέρει επί του θέματος.
Αυτή η σπουδή που δεν επεδείχθη μέχρι τώρα (4 χρόνια έχουν παρέλθει) στο τεράστιο θέμα της λίστας Λαγκάρντ, όπου κατά τους Γάλλους, έχει διακινηθεί μαύρο χρήμα, το οποίο διαφεύγει της φορολογίας, με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται υπέρμετρα ο Ελληνικός λαός. Και το χρήμα αυτό δεν το διακίνησαν οι δοκιμαζόμενοι Έλληνες, αλλά κάποιοι άλλοι, τα ονόματα των οποίων…

φυλάσσονται ως κρατικό μυστικό.

Η ίδια σπουδή δεν επεδείχθη (πάνω από 6 χρόνια πέρασαν) για την υπόθεση του χρηματισμού των ταμείων του κόμματος του ΠΑΣΟΚ, μέσω του κ. Τσουκάτου (βουλευτού τότε), με σεβαστό χρηματικό ποσό, από τα ταμεία της Ζήμενς (προς ποιόν σκοπό;).
Καμία σπουδή δεν επεδείχθη και στο αυτό καθεαυτό θέμα της παραπάνω εταιρείας η οποία «χρηματοδότησε» κάτω από το τραπέζι κόσμο και κοσμάκη.
Ουδεμία σπουδή και ενέργεια έγινε ώστε, να ενεργηθεί ακριβής έλεγχος, επί του ταμείου όλων των κομμάτων (και του ΚΚΕ που αρνείται επί δεκαετίες) και των χρηματοδοτήσεων αυτών από τις τράπεζες.
Ουδεμία σπουδή υπήρξε στο θέμα των περίφημων κουκουλοφόρων, διαφόρων «αντί» και αναρχικών, που δρούν ως συμμορίες, δια να μάθουμε επιτέλους ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από αυτούς και τους χρησιμοποιούν κατά το δοκούν. Ποιοι χρηματοδοτούν τις συμμορίες αυτές και όλα τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα.
Χθές κατά την συγκέντρωση του ΠΑΜΕ πολλά κοντάρια με κόκκινες σημαίες αναπτύχθηκαν και δεν χαρακτηρίστηκαν ως όπλα, όπως σε άλλες περιπτώσεις, ούτε συνελήφθηκαν οι φέροντες αυτά.
Η ΕΡΤ αποτελεί παρελθόν για την κυβέρνηση, η οποία δεν μπορεί ή δεν θέλει να ενεργήσει έτσι ώστε, να εκκενωθούν το κτίριο, οι εγκαταστάσεις, οι πομποί και ο εξοπλισμός, από τους καταληψίες, οι οποίοι σύμφωνα με τον νόμο είναι παράνομοι. Χρησιμοποιούν χρήματα του φορολογούμενου λαού για να παράγουν πρόγραμμα. Γιατί εδώ δεν επεμβαίνει το κράτος;
Θα μπορούσα να αναφέρω πολλά ακόμη, αλλά δεν νομίζω πως έχει καμία σημασία πλέον ο προβληματισμός για τους κρατούντες αυτής της χώρας, που έχει αλωθεί από επίορκους πολιτικούς ολετήρες, οι οποίοι έφτιαξαν τέτοιους νόμους για τους ίδιους και για αυτούς που καθημερινώς τους αβαντάρουν απροκάλυπτα, ώστε να νοιώθεις μικρός, πολύ μικρός απέναντί τους. Αν τα βάλεις μαζί τους θα σε συντρίψουν.
Η Δημοκρατία όπως την εννοεί και την ασπάζεται ο καθένας.

Προσωπικώς πλέον με πείθουν μόνο οι προθέσεις και οι σκοπιμότητες.

otwnagrafwn.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *