Καθαρίσαμε το πιο παραμελημένο πεζοδρόμιο!

Στο πεζοδρόμιο της Σταδίου, μεταξύ Ομόνοιας και Αιόλου συναντήθηκαν την Κυριακή ατρόμητοι atenistas για να φέρουν εις πέρας τιτάνιο έργο.
Ατρόμητοι όχι μόνο γιατί αψήφησαν το τσουχτερό κρύο αλλά γιατί επιχείρησαν εφοδιασμένοι με τις ξύστρες τους να απαλλάξουν το πολύπαθο πεζοδρόμιο από τη μάστιγα της τσίχλας.
Το γκλαμουράτο πρόσωπο της Σταδίου με το….
Attica, το Holmes και τους διάσημους designer αλλάζει στην Αιόλου όπου λόγω σουρεαλιστικής γραφειοκρατίας το πεζοδρόμιο δεν έχει αντικατασταθεί εδώ και πολλά χρόνια με θλιβερά αποτελέσματα.

Με φοβερή υπομονή κι επιμονή σε δύο ώρες 60 άνθρωποι καταφέραμε αυτό που στην αρχή φαινόταν ακατόρθωτο, να ασπρίσουμε τμήμα του δρόμου που υποφέρει εδώ και πολλά χρόνια ξύνοντας με σπάτουλες τσίχλες ετών, θέαμα απαράδεκτο για πολιτισμένη πόλη. Ζοριστήκαμε αλλά όπως πάντα, γελάσαμε, και μάλιστα πολύ.

Συγχαρητήρια σε όσους ήρθαν και συμμετείχαν, ρισκάροντας λουμπάγκο και κάλους στα χέρια. Εμείς δεν πρόκειται να ξαναπετάξουμε τσίχλα στο δρόμο.

Παρακαλούμε τους υπόλοιπους Αθηναίους, εγκαταλείψτε αυτή την απαίσια συνήθεια μια για πάντα!

• H υπόθεση του πεζοδρομίου δεν τελειώνει εδώ. Οι atenistas δεσμεύονται να κυνηγήσουν την υπόθεση της ανακατασκευής του, ερχόμενοι σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς. Θα τα καταφέρουμε!

Φωτογραφίες/video: Κωνσταντίνος Φλαμιάτος

http://www.atenistas.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

  1. Ανώνυμος

    Ωραια καθαρισαμε και το πεζοδρομιο μπροστα στο Ζαρα…Δε πατε σε κανα πεζοδρομιο εξω απο κανα ιδρυμα αστεγων ή κατι παρομοιο?Αντε απο κει με τα νεροβραστα σας..

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ 1.25 ΠΜ

    ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ Μ Α Ζ Ο Χ Ε Σ….

    ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ
    ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΩΝ………

    ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΕΙΝΑΙ…………

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΗΡΑΤΕ ΕΝΑ ΤΡΟΧΟ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ? ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΤΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΞΥΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΑΤΟΥΛΕΣ… ?? ΤΖΑΜΠΑ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΤΡΙΑ… ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΤΟΡΟ?

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΠΩΠΩ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ!!!!

    ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΒΡΕ!!!!

    ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΙ
    ΕΡΜΟΥ—ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
    ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΙΑ
    ΜΑΥΡΑ ΜΠΛΙΑΧΧΧΧΧΧ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ……..

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *