ΠΕΡΑΙΩΣΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!!!

Ναι το κράτος θα συμβιβασθεί με αυτούς να πληρώσουν το 10% των οφελών τους και για αυτό τον άνομο συμβιβασμό θα πάρουν τη φορολογική ενημερότητα που χρειάζονται για να συνεχίσουν τις “λοβητούρες” τους μέχρι τουλάχιστον να αλλάξουν οι αναλώσιμοι Υπουργοί Οικονομικών και οι υπάλληλοι να κάνουν την “πάπια” μετά από….
σχετικό λάδωμα.
Η περαίωση είναι η συνενοχή του εκάστοτε Υπουργού Οικονομικών στο κλέψιμο του κράτους, γιατί διαφορετικά τι διαφέρει ο ανέντιμος εφοριακός που λαδώνεται; Το ίδιο δεν λέει; Δώσε να τα βρούμε; Εκτός αν η ηθική εξαρτάται από την κατεύθυνση της τσέπης.
Αυτός που αξίζει να περαιώσει, είναι αυτός που έχει χεσμένη τη φωλιά του. Αυτός ναι. Αλλά όποιος είναι εντάξει, θα κάνει βλακεία. Τζάμπα λεφτά θα δώσει.

Περαίωση θα πρέπει να γίνει αφού φύγει το ΔΝΤ από τη χώρα μας…

http://kanena2010.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *