xOrisOria News

Ηράκλειο: Τέσσερις στον εισαγγελέα για τη ληστεία-«μαμούθ»

Σε όλες τις πτυχές της παρανομίας ήταν μπλεγμένοι οι κατηγορούμενοι για τη ληστεία «μαμούθ» σε βάρος χρηματαποστολής που έγινε ακριβώς….

πριν από ένα χρόνο στο Ηράκλειο με λεία 1.060.000 ευρώ! Τέσσερις συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Στα σπίτια των δραστών ηλικίας 34, 30, 33 και 31 χρόνων κατασχέθηκαν ένα πολεμικό τυφέκιο «Kαλάσνικοφ», μία καραμπίνα, τρία πιστόλια κρότου-αερίου, 875 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων με τέσσερις γεμιστήρες, τρία μαχαίρια, ένα ξιφίδιο, μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser) και διάφορα άλλα εξαρτήματα όπλων μαζί με 8.000 ευρώ.

Οι κακοποιοί που εντοπίστηκαν από το DNA ενός από αυτούς και από την καταγραφή των τηλεφωνικών επικοινωνιών που είχαν μεταξύ τους, συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου και παραπέμπονται για ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοκατοχή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών έγιναν έρευνες στα σπίτια άλλων οκτώ υπόπτων, όπου βρέθηκαν 834,2 γραμμάρια και δυο σπόροι ακατέργαστης κάνναβης, τρεις ζυγαριές ακριβείας, ένα τμήμα από χειρολαβή αρχαίου αμφορέα και 23 κινητά για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, όπλων κα αρχαίων αντικειμένων, ενώ ένας ακόμη αναζητείται.

 πηγη….protothema.gr

Use Facebook to Comment on this Post