”ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΥ”

Φθάσαμε σε σημείο να πληροφορούμαστε την αλήθεια μέσω σατυρικών εκπομπών, όπως αυτή του Λάκη Λαζόπουλου, (χωρίς να θέλω να απαξιώσω το έργο του καλλιτέχνη, τη στιγμή που επί ένα χρόνο μετά την υπογραφή του μνημονίου, αφιερώθηκαν πάρα πολλές ώρες εκπομπών και για το μνημόνιο αλλά και για το πως φθάσαμε ως εκεί, χωρίς να μάθουμε την αλήθεια, αν και την υποπτευόμαστε! Αλλά όσο και να μας ξενίζει, δια στόματος Στρος Καν, «απογυμνώθηκε» ο πρωθυπουργός Γ Παπανδρέου, ο οποίος μαζί με τους υπουργούς του, με προεξάρχοντα τον κ. Πεταλωτή, από την επομένη των εκλογών του 2009, προσπαθούν να μας πείσουν, ότι για όλα τα κακά αυτής της χώρας μας και ειδικά στην οικονομία, φταίει ο σιωπών «τρισκατάρατος» Κώστας Καραμανλής και….
η κυβέρνησή του, της τελευταίας πενταετίας.
Τι είπε λοιπόν ο φημολογούμενος επίδοξος υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας για την κυβέρνηση της Ελλάδος και τον Πρωθυπουργό της ; Διαβάστε συμπολίτες και φρίξετε:
«Όταν λέω υπερβάλλοντας ότι όταν ήλθε το ΔΝΤ κλείσαμε το θέμα σε 15 ημέρες. Το κλείσαμε σε 15 ημέρες, ΔΙΟΤΙ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΟΓΕΙΑ. Γιατί αυτό; Γιατί οι ελληνικές αρχές ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του ΔΝΤ, αν και ο Παπανδρέου για πολιτικούς λόγους δεν το έλεγε στον λαό». Το απόσπασμα αυτό είναι από την περιβόητη συνέντευξη του Στρος Καν σε γαλλικό Τ/Ο κανάλι (Canal +), αλλά μάλλον κατόπιν παρεμβάσεων λογοκρίθηκε, αλλά ο δαιμόνιος Λαζόπουλος κάπου το ανακάλυψε και το μετέδωσε στην εκπομπή του, αφήνοντας άφωνους πολλούς τηλεθεατές αλλά και όσους το είδαν στο διαδίκτυο σε αναπαραγωγή του σχετικού αποσπάσματος.
Φυσικά μετά την αποκάλυψη, το ΔΝΤ προσπαθώντας να καλύψει τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, προχώρησε μετά τις πολιτικές αναταράξεις που προκλήθηκαν, στην έκδοση ανακοίνωσης όπου αναφέρει ότι: «Είμαστε πάντα σε επαφή με τα κράτη μέλη μας και δεν είναι ασύνηθες για τον γενικό διευθυντή να μιλά με την ηγεσία μιας χώρας» και σημειώνει, μάλιστα, ότι «στην περίπτωση της Ελλάδας αυτές οι συνομιλίες αφορούσαν το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης για παροχή τεχνογνωσίας σε ό,τι αφορά την κατάρτιση του προϋπολογισμού και τη φοροδιαφυγή».
Η ως άνω ανακοίνωση προσπαθώντας να καλύψει τον πρωθυπουργό είναι παντελώς ψευδής και ανυπόστατη και ουδεμία σχέση έχει με το «λογοκριθέν», για ευνόητους λόγους, απόσπασμα !
Με ένα μικρό ψέμα, προσπαθούν να καλύψουν μια πολύ μεγάλη αλήθεια!

Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *