Μουρμούρα στη ΝΔ για τη δήλωση στήριξης Καραμανλή που …δεν έγινε

Πώς και πώς περίμεναν στη ΝΔ μια βαρύγδουπη δήλωση-στήριξης από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, παραμονές της κρίσιμης μάχης των ευρωεκλογών, η οποία….

ήρθε …πλαγίως και δυσαρέστησε παρά χαραποίησε.

Από μέρες διάφορα «γαλάζια» κέντρα διέρρεαν ότι επίκειται δήλωση-παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού για τη στήριξη της παράταξης εν όψει των εκλογών.
Οι φήμες ότι θα υπήρχε δήλωση Καραμανλή εντάθηκαν την Τετάρτη το πρωί, με την ευκαιρία της ονομαστικής εορτής του πρώην προέδρου. Μάλιστα στενοί συνεργάτες του κ. Καραμανλή επικοινώνησαν με δημοσιογράφους και τους είπαν «κρατήστε χώρο για τη δήλωση».
Αντί όμως δηλώσεως υπήρξε ένα τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων με το οποίο εμφανιζόταν μία δήλωση την οποία… φέρεται ότι έκανε ο κ. Καραμανλής: «Να στηρίξουμε την παράταξή μας, όσο ισχυρότερη η ΝΔ τόσο περισσότερο διασφαλίζεται η αναγκαία για τον τόπο πολιτική σταθερότητα». Ορισμένοι αιφνιδιάστηκαν, αφού περίμεναν δήλωση από τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό και ρώτησαν συνεργάτες του πρώην προέδρου εάν θα υπάρξει και γραπτή δήλωση.
Η απάντηση που έλαβαν ήταν ότι «αυτή αρκεί».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *