Τελευταία Νέα

ΕΝΑΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ, ΕΝΑΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ…

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΠΕΤΡΟ;

Όλο και περισσότερα μέσα ενημέρωσης γράφουν για…

τα έργα και της μέρες του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στα 3,5 χρόνια διοίκησης του στην περιφέρειας. Αρχικά τον πόλεμο κατά της διαπλοκής στην Πελοπόννησο κήρυξε πρώτα το blog ”Δημοτικό Σαφάρι” όπου στην συνέχεια ήρθαν μεγάλα ΜΜΕ για να το επιβεβαιώσουν σε όλα.

Κανάλια, εφημερίδες ασχολούνται σε καθημερινή βάση πλέον με τις οικογενειακές επιχειρήσεις της οικογένειας Τατούλη που είναι πίσω από όλα τα μεγάλα έργα που εκτελούνται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και μάλιστα έργα εκατομμυρίων ευρώ.


Πριν λίγο καιρό ο κ.Τατούλης σε κάθε συνέντευξη του έκανε λόγο πως εκβιάζετε από το συγκεκριμένο blog.

Τώρα που σχεδόν όλα τα Πανελλαδικά ΜΜΕ, του βγάζουν τα άπλυτα στη φόρα ο κ.Τατούλης άλλαξε τακτική και βγάζει μπροστά για να απαντάει την αντιπεριφερειάρχη Ν.Νικολάκου.

Σήμερα άλλη μια πανελλαδική εφημερίδα το ”Ποντίκι” φιλοξενεί τον όμιλο επιχειρήσεων Τατούλη στο σαλόνι της με τίτλο ”Ένας Τατούλης υπογράφει, Ένας Τατούλης εισπράττει” .


Κι όμως ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Α.Σαμαράς επιμένει στην στήριξη του κόμματος του στον νυν Περιφερειάρχη Π.Τατούλη.

Επιβεβαιώνονται όλοι αυτοί που λένε πως ακόμα και ο Πρωθυπουργός είναι όμηρος μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων που δραστηριοποιούνται με τα δημόσια έργα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

dimotikosafari.blogspot.gr
Από το newsarcadia… 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *