Σε Ειδικό Δικαστήριο ο Παπούλιας μετά την αναθεώρηση του Συντάγματος από τον ΣΥΡΙΖΑ!

ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ;
Tiς τυχόν ποινικές ευθύνες του Προέδρου της Δημοκρατία Κάρολου Παπούλια, ο οποίος υπέγραφε τις εκτελεστικές πράξεις των
δανειακών συμβάσεων εξετάζουν ενδελεχώς στον ΣΥΡΙΖΑ.

Κι αυτό σε συνάρτηση με την Αναθεώρηση του Συντάγματος που έχουν ήδη στα σκαριά. Σ΄ αυτή την περίπτωση η ασυλία που διατηρούν για τον εαυτό τους όσοι κατέχουν ή κατείχαν δημόσια αξιώματα και οι νόμοι περί (μη) ευθύνης υπουργών και λοιπών αξιωματούχων θα πάνε περίπατο.
Το κολασμένο μέλλον που περιμένει τους Ελληνες πολίτες θα μπορούσε να απαλυνθεί με κάποιο τρόπο μέσα από την παραδειγματική τιμωρία των στυλοβατών του συστήματος του παρακράτους της μεταπολίτευσης.
Στην δημιουργία του νοσηρού μεταπολιτευτικού παρακράτους ο κ. Παπούλιας είχε «προνομιούχο» ρόλο είτε σαν δανειστής του Ανδρέα για το περίφημο κωλόσπιτο της Εκάλης, είτε σαν ο άνθρωπος που με τις υπογραφές του «εκτέλεσε» μια ολόκληρη γενιά Ελλήνων. Από την Κουμουνδούρου εκτιμούν πως είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο σημερινός Πρόεδρος Δημοκρατίας θα είναι ανάμεσα στους κατηγορούμενους όταν ολοκληρωθεί η Εξεταστική για το πως φθάσαμε στο Μνημόνιο.
Συνταγματολόγοι όπως ο κ. Κασιμάτης και πολλοί άλλοι ήδη κάνουν λόγο για παραβίαση του Συντάγματος από τον σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Απ΄ ότι πληροφορούμεθα ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει άμεσα στην αναθεώρηση του Συντάγματος και στην συνέχεια θα ακολουθήσουν οι χειροπέδες…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *