Αμαλιάδα: Αναστάτωση από άγνωστο που επιτέθηκε σε κοπέλες τα ξημερώματα!

Μαρία Καραμπάτση


Επίθεση από άγνωστο άνδρα, με άγνωστες προθέσεις, έχουν δεχθεί τις τελευταίες ημέρες δύο νεαρές κοπέλες στην Αμαλιάδα, οι οποίες ωστόσο αντέδρασαν ακαριαία, με αποτέλεσμα ο άνδρας και στις δύο περιπτώσεις να τραπεί σε φυγή…
Το ένα περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής και πιο συγκεκριμένα στις 6 το πρωί σε γειτονιά της Αμαλιάδας κοντά στην οδό Αρχαίας Ήλιδος και παρά το γεγονός ότι σηκώθηκε στο πόδι όλη η γειτονιά, ο άγνωστος κατάφερε να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Την περίμενε στο σκοτάδι

Όπως όλα δείχνουν, ο άγνωστος άνδρας γνώριζε περίπου την ώρα που θα επέστρεφε η κοπέλα στο σπίτι της και προφανώς την περίμενε, κρυμμένος ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα, χωρίς να είναι αντιληπτός στο σκοτάδι.

Η νεαρή κοπέλα επέστρεψε στο σπίτι της στις 6 το πρωί, στάθμευσε το αυτοκίνητό της και όταν κινήθηκε προς την είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει, ο άγνωστος που ήταν κρυμμένος ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα, πετάχτηκε και προσέγγισε την κοπέλα από πίσω, για να μη φανεί το πρόσωπό του.

Η νεαρή αντέδρασε αστραπιαία και άρχισε να την τρέχει, με τον άγνωστο άνδρα να τρέχει πίσω της. Ωστόσο, οι φωνές της ήταν τόσο δυνατές, καθώς άρχισε να καλεί σε βοήθεια τους γονείς τους, που ακούστηκε σε ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο.

Η αντίδραση των γονιών της ήταν άμεση, καθώς η μητέρα της πετάχτηκε στο μπαλκόνι και ο πατέρας της κοπέλας βρέθηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας σε χρόνο ρεκόρ, ενώ την ίδια στιγμή και άλλοι περίοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους για να δουν τι είχε συμβεί.

Τράπηκε σε φυγή

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο άγνωστος άνδρας προφανώς φοβήθηκε και το έβαλε στα πόδια, κινούμενος επί της οδού Αρχαίας Ήλιδος.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, εκεί είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του, στο οποίο επιβιβάστηκε και απομακρύνθηκε χωρίς να ανάψει τα φώτα πορείας, για να μη γίνουν ορατές οι πινακίδες του οχήματος.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε πολύ γρήγορα, και λόγω του ότι ήταν σκοτεινά δεν κατάφερε κανείς να δει τα χαρακτηριστικά του.

Το μόνο στοιχείο που υπάρχει είναι ότι ο άγνωστος έφυγε με ένα αυτοκίνητο σκούρου χρώματος, πιθανόν μαύρου, το οποίο ήταν ιδιαίτερα σκονισμένο.

Η νεαρή κατήγγειλε το περιστατικό στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, για περαιτέρω ενέργειες.

Και δεύτερο συμβάν

Τρεις μέρες πριν από το συγκεκριμένο περιστατικό, επίθεση από άγνωστο δέχτηκε και μία ακόμη νεαρή, αυτή τη φορά επί της οδού Αγίου Τρύφωνος. Η κοπέλα επέστρεφε ξημερώματα στο σπίτι της μετά την εργασία της, όταν ο άγνωστος, που φαίνεται ότι την περίμενε στο σημείο, άρχισε να την κυνηγά.

Η κοπέλα κατάφερε να διαφύγει και αφού ειδοποίησε φίλη της και ένα ταξί, κατόρθωσε να επιστρέψει στο σπίτι της με ασφάλεια.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα έκανε λόγο για έναν άνδρα ηλικίας 45 ετών περίπου, ψηλό και με λίγη κοιλιά, ο οποίος φαίνεται ότι απομακρύνθηκε από το σημείο με ένα αυτοκίνητο σκούρου χρώματος, βυσσινί στην προκειμένη περίπτωση, επίσης σκονισμένο.

Όπως όλα δείχνουν, ο άγνωστος δεν έδρασε τυχαία, καθώς φαίνεται ότι επέλεξε νεαρές κοπέλες οι οποίες επιστρέφουν ξημερώματα στο σπίτι τους, είτε μετά την εργασία τους είτε έπειτα από διασκέδαση και ενδέχεται να τις είχε παρακολουθήσει και άλλες φορές, πριν προσπαθήσει να τους επιτεθεί, με προθέσεις άγνωστες όπως προαναφέρθηκε.

(karabatsimaro@yahoo.gr)

patrisnews.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *