Η Έλενα Παπαρίζου απαντά σε όσους την κρίνουν: «Δεν γίνεται πάντα να είσαι νούμερο ένα»!

Πώς ξεπέρασε τη δύσκολη περίοδο της ζωής της: «Με τη δουλειά που έκανα με τον εαυτό μου. Το σκεφτόμουν προχθές και έλεγα ότι πρέπει να τα βάλω όλα σε ένα κουτάκι και…

μόνο εγώ να ξέρω που είναι και γυρνάω όποτε θέλω. Δε θέλω πια να μιλάω γι’αυτό. Τώρα είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και κάνω ωραία πράγματα».

Για τη διεθνή καριέρα και τις ευκαιρίες που της δόθηκαν: «Δεν είναι ότι δεν τον κυνηγήσαμε. Είχα δεθεί με άλλα συμβόλαια εδώ και αυτό που λέω συνέχεια είναι ότι δεν είμαι καθόλου δυσαρεστημένη με την καριέρα μου. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Έχω κάνει ωραία τραγούδια εδώ, δεν μετανιώνω. Δεν είναι ότι δεν κάναμε και τίποτα. Γίνανε πράγματα…».

Η σχέση της με την επιτυχία: «Σίγουρα λίγο στην αρχή με τρόμαξε. Από την άλλη, επειδή κέρδισα με το «My Number One» και φέραμε ομαδικώς τη νίκη στην Ελλάδα υπήρχαν άνθρωποι που ήθελαν να είμαι πάντα νούμερο ένα. Δεν γίνεται πάντα να είσαι νούμερο ένα, εκ των πραγμάτων. Πρέπει να μιλάμε σύμφωνα με την πραγματικότητα. Στην αρχή με φόβιζε το μετά, αλλά είπα ότι έχω δικαίωμα να αποτύχω και σαν καλλιτέχνης. Δεν είναι κακό να αποτύχεις. Γιατί αυτό σε βάζει να σκέφτεσαι τα λάθη σου και να τα διορθώσεις. Σε κάνει καλύτερο καμιά φορά».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *