ΠΑΣΟΚ… Αγαθό ζωής….

Θα είμαι ειλικρινής. Έχω να δω τηλεόραση και να παρακολουθήσω γενικά την επικαιρότητα από τα Δελτία Ειδήσεων, πάνω από ένα τρίμηνο.

Ναι, νιώθω πολύ καλύτερα. Και νιώθω πολύ καλύτερα διότι απέφυγα επιρροές όπως αυτή του κ. Βενιζέλου, ο ….
οποίος εάν δεν ήταν πολιτικός, θα μπορούσε να είναι άνετα Ιερωμένος, με αγαπημένη στιγμή το Κήρυγμα μετά τη Θεία Λειτουργία.

Χθες, η ρητορική του δεινότητα παρουσιάστηκε στην εκδήλωση για τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ.

Ναι, του κόμματος με το μονοψήφιο αριθμό εκλογικής δύναμης. Του κόμματος του Klarina Burana (και όχι του Carmina Burana).

Ένα απόσπασμα από τη χθεσινή ομιλία του κ. Βενιζέλου, χίλιες εικόνες….

«Απευθυνόμαστε σε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου, θυμωμένες, σε απόγνωση, απομακρυσμένες από την πολιτική, εγκλωβισμένες στον απλουστευτικό συνομωσιολογικό και φασίζοντα λόγο. Όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου.

» Το ΠΑΣΟΚ έχει συνείδηση της ευθύνης του και την αναλαμβάνει χωρίς κανένα ηγεμονισμό. Είμαστε απολύτως ανοιχτοί σε όσους μοιράζονται τις ίδιες αξίες, εκτιμήσεις, αντιλήψεις, επιλογές. Σε όσους αποδέχονται την πλατφόρμα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών. Σε όσους τοποθετούν τον εαυτό τους στον χώρο της προοδευτικής παράταξης, όπως και αν την ορίζουν, όπως και αν την ονομάζουν, στο χώρο μια μαχόμενης, υπεύθυνης ευρωπαϊκής Κεντροαριστεράς που δεν κινδυνεύει από τον δήθεν κομματικό πατριωτισμό του ΠΑΣΟΚ, αλλά και δεν μπορεί να ταλαιπωρείται από την έλλειψη συνείδησης των μεγεθών οποιουδήποτε προσώπου, όσο συμπαθές και αν είναι αυτό».

RAMNOUSIA

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *