Ένα βήμα πριν την επίσημη ανακοίνωση του νέου κόμματός του ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ένα βήμα πριν την επίσημη ανακοίνωση του νέου κόμματός του ο Ανδρέας ΛοβέρδοςΓια ανάγκη ανασυγκρότησης του ευρύτατου σοσιαλδημοκρατικού χώρου και….
«ενός κόμματος ριζοσπαστικού, ευρωπαϊκού, μεταρρυθμιστικού, ανοικτού στην κοινωνία» που θα έχει «όπλο ένα εθνικό σχέδιο για την έξοδο της χώρας από την κρίση» έκανε λόγο ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Η εξαγγελία του νέου κόμματος, ήρθε λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του Γιάννη Ραγκούση από το ΠΑΣΟΚ.

Από την παρουσίαση του βιβλίου του «Θέσεις για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση» έλειπαν πολιτικοί φίλου του Ανδρέα Λοβέρδου, με τον ίδιο να εξηγεί πως θα προσκληθούν στις δύο μεγάλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Οκτωβρίου και αρχές Νοεμβρίου.

«Η αναμονή μου λαμβάνει τέλος«, σημείωσε, ανακοινώνοντας ότι πριν ένα μήνα περίπου συγκροτήθηκε μία ομάδα 30 επιστημόνων η οποία άρχισε να δουλεύει για την εκπόνηση του Εθνικού Σχεδίου εξόδου από την κρίση.

«Τον Φεβρουάριο θα είμαστε έτοιμοι«, προσέθεσε όπως αναφέρει το news247, υπογραμμίζοντας ότι «βασικό κριτήριο είναι να μπορούμε να είμαστε πειστικοί σήμερα για να σπάσουμε τον τοίχο της αναξιοπιστίας της πολιτικής και να απευθυνθούμε στους πιο απογοητευμένους, σε αυτούς που έχασαν ή φοβούνται ότι θα χάσουν τη δουλειά τους».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *