“Γιάννη, η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.Φέρνουμε παικταράδες και μας βρίζουν από πάνω”
Η ρήση αυτή αποδίδεται στον Βαρδή Βαρδινογιάννη, ο οποίος έπεισε τον γιο του, μετά τις αποδοκιμασίες στο φιλικό με την Τζένοα, να….
αποχωρήσει η οικογένεια από τον Παναθηναϊκό.
Μάλιστα έθεσε ως βασικό επιχείρημα ότι πρέπει να ασχοληθεί με τις άλλες δραστηριότητες που κληρονομεί και πως “ο Παναθηναϊκός μόνο προβλήματα και άσκοπη ανάλωση χρόνου μπορεί να του φέρει”.
dikisports.blogspot.com
Use Facebook to Comment on this Post
Εκβιάζει την κυβέρνηση ο Βαρδινογιάννης;
Δημοσιεύθηκε: 06.09.10 12:32
Τυφώνας διαβουλεύσεων έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στους τραπεζίτες και την Κυβέρνηση με αφορμή τις φημολογούμενες συγχωνεύσεις Τραπεζών. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε μάλιστα έγινε σύσκεψη κορυφής στο Μαριάνα Bay ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Μιχάλη Σάλλα με αντικείμενο συζήτησης την συγχώνευση της Πειραιώς με την Εθνική. Το συγκεκριμένο εγχείρημα έχει σαν βασικό αντίπαλο τον ίδιο τον Υπουργό Οικονομικών, κ.Παπακωνσταντίνου, αλλά η οικογένεια Βαρδινογιάννη φαίνεται πως πέρασε στην αντεπίθεση «απειλώντας» πως θα μεταβιβάσει δωρεάν τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Ανδρέα Βγενόπουλο. Βγενόπουλος και Κυβέρνηση βρίσκονται στα «μαχαίρια» και το τελευταίο που θα ήθελε ο κ.Παπανδρέου είναι να αποκτήσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος μοχλό πίεσης μέσω της πολυπληθής μάζας των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Θα πετύχει ο αντιπερισπασμός της οικογένειας Βαρδινογιάννη και θα προχωρήσει η συγχώνευση ή θα βγει πιο δυνατός (από σπόντα) ο Ανδρέας Βγενόπουλος; Το άμεσο μέλλον θα δείξει.
ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΝΑ ΜΑΓΕΥΕΙ ΤΑ ΠΛΗΘΗ
Συμφωνώ @9:06.
Τώρα έχουν εισχωρίσει όλα τα "λαμόγια" και
μόνο που κοιτάζουν είναι πως να φουσκώνει
η τσέπη τους. (Στοίχημα…στυμμένα…ξέπλυμα…)
ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ…
1+1=2
ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟ http:/www.gossip-tv.gr/story/54351/ekbiazei-ten-kubernese-o-bardinogiannes εχει τη σημασια του….