Οι σταρ του Χόλιγουντ που πρόβαραν… χειροπέδες

Οι κατηγορίες κατά του 77χρονου κωμικού Μπιλ Κόσμπι, μια θρυλική μορφή, για μια σειρά κατηγοριών για βιασμό σόκαραν τη κοινή γνώμη.

Ανεξάρτητα από το παραπάνω γεγονός, μια σειρά από διάσημους αστέρες έχουν δει τα λαμπερά ονόματά τους να πρωταγωνιστούν σε σκάνδαλα που αφορούν σε σε βιασμούς, σεξουαλικές επιθέσεις και βίαια ξεσπάσματα.

Ιδού μερικές χαρακτηριστικές περιπτώσεις:

Μάικ Τάισον

Ο πυγμάχος Μάικ Τάισον, έχασε τη ζώνη του πρωταθλητή το 1990 και μετά ακολούθησε η σκοτεινή περίοδος της ζωής του, περνώντας τρία χρόνια στη φυλακή καταδικασμένος για βιασμό.

Το 1978 ο Ρομάν Πολάνσκι είχε παραδεχθεί ότι είχε παράνομη σεξουαλική επαφή με τη 13χρονη τότε Σαμάνθα Γκέιμερ. Στην αρχή είχε κατηγορηθεί για έξι κακουργήματα και αντιμετώπιζε έως και ισόβια κάθειρξη.

Ο Σον Κόνερι είχε παραδεχτεί ανοιχτά σε συνέντευξή του ότι βιαιοπραγεί σε γυναίκες προς συμμόρφωση. Από την άλλη, ο συνάδελφός του, Μπιλ Μάρεϊ είχε κατηγορηθεί από την πρώην σύζυγό του για επαναλαμβανόμενη σωματική κακοποίηση.

Ρομάν Πολάνσκι

Ο Αμερικανός μουσικός και συνθέτης Ρικ Τζέιμς, είχε συλληφθεί για τον βασανισμό και τη σεξουαλική κακοποίηση μιας γυναίκας, επί τρεις ημέρες.

Γούντι Άλεν

Φυσικά, δε ξεχνάμε τις περιπτώσεις των Μάικλ Τζάκσον-με κατηγορίες για παιδεραστία-, Γούντι Άλεν επίσης για παιδεραστία, Σον Πεν-είχε κατηγορηθεί για βανδαλισμό και κακοποίηση, Νίκολας Κέιτζ-κατηγορήθηκε για οικογενειακή βία, Τσάρλι Σιν-σωματική κακοποίηση της πρώην συζύγου του.

Νίκολας Κέιτζ

Ο διάσημος ηθοποιός, Νίκολας Κέιτζ έχει εδώ και καιρό μπλεξίματα με την εφορία καθώς χρωστάει πολλά εκατομμύρια δολάρια στο κράτος και γι’αυτό το λόγο έχει πουλήσει αρκετά ακίνητα και σπίτια του για να ξεπληρώσει τα χρέη.

Ο Σον Κόνερι «υπερασπίζεται», σε συνέντευξη του, τη σωματική βία κατά των γυναικών

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *