Τελευταία Νέα

Κατάληψη του κτιρίου της Π.Ε.Φλώρινας από τον ΛΥΓΚΗΣΤΗ.

Διαμαρτυρόμενοι για τα χάλια του ασφαλιστικού τους φορέα, αγανακτισμένοι εργαζόμενοι της ΔΕΗ κάτω από την ομπρέλα του Σωματείου «ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ» προχώρησαν από την 7η πρωινή της Παρασκευής 15 Απριλίου 2011, σε κατάληψη των κτιρίων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, μη επιτρέποντας την είσοδο των…
υπαλλήλων σε αυτές.

Η κατάληψη των κτιρίων είναι μια πρώτης μορφής αντίδραση διαμαρτυρίας προς την Κυβέρνηση η οποία άφησε χωρίς γιατρό τους 5.000 ασφαλισμένους του λεκανοπεδίου της Φλώρινας.
Οι ασφαλισμένοι στη ΔΕΗ Φλώρινας και ιδίως οι συνταξιούχοι είναι αναγκασμένοι να μεταβαίνουν στο ΠΕΚΑ Πτολεμαΐδας με ό, τι αυτό σημαίνει (ταλαιπωρία, οικονομική αφαίμαξη)…
Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. των εργαζομένων συνοδευόμενη από τον πρόεδρο και τον Γ.Γ. του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας αλλά και εκπρόσωπο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ,συναντήθηκαν με τον αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Δημήτριο Ηλιάδη στα γραφεία του, στον οποίο ανέπτυξαν τα αιτήματά τους και τον σκοπό της κατάληψης του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και του παρέδωσαν Υπόμνημα στο οποίο αναφέρονταν η όλη κατάσταση, ζητώντας του να μεσολαβήσει τόσο προς τα κυβερνητικά στελέχη, όσο και προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία για την επίλυση του προβλήματος.
Ο κ. Ηλιάδης, τους διαβεβαίωσε πως κατανοεί πλήρως το πρόβλημα, όπως επίσης πως τόσο η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας όσο και η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας συμπαρίστανται στον αγώνα τους για την επίλυση των δικαίων αιτημάτων τους διότι θεωρεί πρώτιστης σημασίας τα θέματα υγείας και προέβη στις ενέργειες οι οποίες θα δρομολογήσουν την μόνιμη επίλυση του προβλήματος, που εδώ και πέντε μήνες ταλαιπωρεί τους εργαζομένους στην ΔΕΗ.
Τη συμπαράστασή του εξέφρασε και ο βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ. Στάθης Κωνσταντινίδης ο οποίος έσπευσε στα γραφεία της Π.Ε.φλώρινας μόλις πληροφορήθηκε την κατάληψη και διαβεβαίωσε τους διαμαρτυρόμενους πως είναι αρωγός και συμπαραστάτης τους ενώ θα αναδείξει το θέμα στη Βουλή του Ελλήνων.

ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ 101,5 FM

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

 1. Ανώνυμος

  ΙΝΔΙΑΝΟΣ

  ΟΤΑΝ ΑΝΑΒΕ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΕΣΕΙΕΣ ΑΠΛΩΝΑΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΗΤΕ..

  ΤΩΡΑ ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΑΛΟΙ ΠΟΙΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ..

  ΟΤΑΝ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΗΣΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΑΖΟΚΟΠΕΛΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΝΤΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ..

  ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ;;;

  ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΑΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΕΥΕ ΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΟΡΜΟΥΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ..

  ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΟ ΤΡΟΠΟ..

  ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΓΩΝΕΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕΙΩΜΕΝΟ..

  ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ..

  ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΕΥΤΙΝΑ..

  ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ..

  ΑΜΟΙΡΙΔΗ Τ'ΑΚΟΥΣ;;;

  ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΒΓΑ..

  ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑ ΜΕΛΑΤΑ..

  ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ..

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *