xOrisOria News

Ξύπνα ρημαδιασμένη πόλη

Ξύπνα βρε κοιμισμένη νεολαία του βορρά. Σε κοροϊδεύουν όλοι. Σε εκπροσωπεί ο Ψωμιάδης ο Ζορό και ο Γκιουλέκας το παιδί του κομματικού παππά Άνθιμου; Περίγελος έχουν καταντήσει οι Θεσσαλονικείς με αυτούς τους δύο και κυρίως με τον Πανίκα. Όπου σταθείς κι όπου βρεθείς όλοι σε…..
ρωτούν: μα καλά, πώς είναι δυνατόν εκεί πάνω να εκλέγεται αυτός ο γραφικός, ο ανεκδιήγητος ο Πανίκας ο Ψωμιάδης; Είναι δυνατόν; Ποιό είναι το επίπεδο των ανθρώπων εκεί πάνω; Όλοι τόσο γραφικοί είναι; Δεν υπάρχε ίχνος πολιτικής παιδείας εκεί πάνω; Είστε όλοι αγράμματοι; Ως πότε οι θείτσες του Άνθιμου και το παπουδαριό των ΚΑΠΗ θα στιγματίζει την εικόνα μιας νεολαίας που όφειλε να είναι κουλτουριάρα και κοσμοπολίτικη λόγω της πόλης στην οποία ζει; Πρέπει όλη η νεολαία της Θεσσαλονίκης να…

ξεσηκωθεί ενάντια στην γραφικότητα και το καραγκιοζιλίκι που την έχει στιγματίσει τόσο άσχημα. Η Θεσσαλονίκη πρέπει να αλλάξει σελίδα. Δεν είναι δυνατόν η μόνη ευρωπαϊκή πόλη της χώρας να επιλέγει τους εκπροσώπους της με τα κριτήρια της κάθε τελευταίας κωλοπετεινίτσας. Είναι ντροπή για την μοδάτη πόλη των ίντερνετ καφέ και της χαλαρής κοινωνικότητας να εκλέγονται τέτοιοι οπισθοδρομικοί άνθρωποι. Σταματήστε να καταπιέζετε τους εαυτούς σας. Κλείστε τα αυτιά στην κατήχηση της κάθε θείτσας που σας βάζει να ψηφίσετε Ψωμιάδη και Γκιουλέκα, είτε είναι η μαμά σας, είτε είναι η ηλικιωμένη γιαγιά σας. Ανοίξτε τα μάτια σας και το μυαλό σας. Ως εδώ με την γραφικότητα και τον εξευτελισμό της πόλης. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας! Η ανατροπή ξεκίνησε στέλνοντας στον δεύτερο γύρο και τις δύο εκλογικές διαδικασίες για Δήμο και Περιφέρεια. Η ανατροπή πρέπει να συνεχιστεί. Η πόλη αλλάζει πρόσωπο!

//Ηρόστρατος//

http://karfotiko.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post