Αντιπολίτευση πεζοδρομίου

Μπορείς να κατηγορήσεις την κυβέρνηση ότι δε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, ή οτιδήποτε άλλο . Μπορείς να ασκήσεις κριτική με κόσμιο τρόπο, να πεις την άποψή σου και να δείξεις στο λαό ότι είσαι ικανότερος.

Η κριτική όμως που….
ασκούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχει πλέον περάσει σε πολύ άθλια επίπεδα.

Είναι ανεπίτρεπτο για παράδειγμα να βγαίνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και να λένε:

«Τα ψέματα του κ. Σαμαρά τα έχει αντιληφθεί όλος ο ελληνικός λαός, με τις σημερινές του δηλώσεις, μπροστά στην πραγματικότητα της ελληνικής οικογένειας, είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο πρωθυπουργός χρειάζεται ψυχιατρική υποστήριξη».

Είναι αδιανόητο να λες ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να πάει στο ψυχιατρείο, διότι είτε σ’ αρέσει είτε όχι είναι εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό. Προσβάλλεις ακόμη και όσους τον ψήφισαν ή θα τον ψηφίσουν, αλλά και δημιουργείς αρνητική εντύπωση για τη χώρα σου στο εξωτερικό.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ επίσης είναι άκρως προσβλητική και σε καμιά περίπτωση δε δίνει το στίγμα μια σοβαρής κριτικής από κόμμα που θέλει να κυβερνήσει.

«Είναι καιρός να σταματήσει να κρύβεται και να απολογηθεί για την πολιτική του. Έστω για μια φορά πριν αποχωρήσει οριστικά». Κάνει επίσης λόγο για «μια παραληρηματική ομιλία άνευ προηγουμένου» και υποστηρίζει ότι «το βασικό ερώτημα που άφησε ο πρωθυπουργός να πλανάται είναι εάν ξέρει σε ποια χώρα βρίσκεται».

«Ο κ. Σαμαράς βλέπει φρένο στην ανεργία τη στιγμή που 1,5 εκατομμύρια συμπολίτες μας δεν έχουν δουλειά, ”τάξη” στην παιδεία και την υγεία όταν κλείνουν νοσοκομεία και σχολεία, βιωσιμότητα στο δημόσιο χρέος όταν αυτό αυξάνεται, νοικοκύρεμα στα ασφαλιστικά ταμεία όταν αυτά βρίσκονται υπό κατάρρευση, πρωτογενή πλεονάσματα και ανάπτυξη στα ερείπια της ύφεσης και της ισοπέδωσης. Δεν γνωρίζουμε ούτε σε ποια ακριβώς χώρα νομίζει ότι μιλά ο πρωθυπουργός, ούτε από που ακριβώς αντλεί το θράσος για να καταφεύγει σε τόσα γελοία ψέματα για να δικαιολογήσει την εθελούσια υποτέλειά του στους δανειστές», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Δηλαδή κατά τον κ. Τσίπρα ο κ. Σαμαράς είναι γελοίος και βρίσκεται σε άλλο πλανήτη; Απίστευτα πράγματα.

Όσο για τα άλλα κόμματα, τι να πει κανείς. Το ΚΚΕ βρίσκεται ακόμη σε σοσιαλιστικό παράδεισο ενώ η ΔΗΜΑΡ θυμήθηκε να μιλήσει για τεχνητή ένεση αισιοδοξίας, δύο μήνες αφ’ ότου ήταν στην εξουσία. Μέχρι και κάποιος… Αηδόνης, ο γραμματέας του Λοβέρδου βγήκε και είπε ότι η κυβέρνηση συνθλίβει το λαό. Για τη Χρυσή Αυγή δε θα πούμε τίποτε. Είναι συνηθισμένοι να υβρίζουν

http://www.antinews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *