Απεργιακές κινητοποιήσεις για την κλαδική σύμβαση αποφασίζει αύριο η ΟΤΟΕ

Απεργιακές κινητοποιήσεις για την κλαδική σύμβαση αποφασίζει αύριο η ΟΤΟΕ, σύμφωνα με σχετική της ανακοίνωση. Στην απόφαση για την έκτακτη σύγκληση της εκτελεστικής γραμματείας και την λήψη αγωνιστικών αποφάσεων οδηγήθηκε η ΟΤΟΕ, σύμφωνα με την ανακοίνωση της, «μετά την παρελκυστική τακτική των εργοδοτών» στις διαπραγματεύσεις για …
την Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

«Μετά τις παράλογες και προκλητικές απαιτήσεις που διατύπωσαν στην έναρξη των διαπραγματεύσεων και ενώ στη συνέχεια άλλαξαν συμπεριφορά δηλώνοντας ότι θέλουν να υπάρξει συμφωνία για την Κλαδική ΣΣΕ, σήμερα, εντελώς αιφνιδιαστικά, άλλαξαν εκ νέου την στάση τους κάνοντας επίδειξη αδιαλλαξίας και προκλητικότητας. Μετά από αυτήν την εξέλιξη η απόφαση για Απεργιακές Κινητοποιήσεις την Μεγάλη Εβδομάδα είναι μονόδρομος για την ΟΤΟΕ», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

«Τα περιθώρια τελείωσαν. Αν οι Τραπεζίτες δεν αναλάβουν τις ευθύνες τους και συνεχίσουν τις προκλήσεις, τις παλινωδίες και την παρελκυστική τακτική, όλα μπορεί να τιναχθούν στον αέρα… με απρόβλεπτες συνέπειες», αναφέρει η ΟΤΟΕ.

Κέρδος online

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *