αντιηλιακο για μωρα

Το pharmacydiscount.gr σας προσφέρει το ειδικό προϊόν προστασίας από τον ήλιο για μωρά και μικρά παιδιά, BIODERMA PHOTODERM KID SPRAY SPF50+ 200ML, δηλαδή ένα αντιηλιακο για μωρα …

Το BIODERMA PHOTODERM KID SPRAY SPF50+ 200ML αντιηλιακο για μωρα είναι ένα spray για μέγιστη φωτοπροστασία της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας για το πρόσωπο και το σώμα. Είναι χωρίς άρωμα και χωρίς paraben.

Πώς μπορώ να διατηρήσω το παιδί μου ασφαλές από τον ήλιο και γιατί είναι απαραίτητο το BIODERMA PHOTODERM KID SPRAY SPF50+ 200ML ;

Εκθέτοντας το παιδί σας σε πάρα πολύ ήλιο μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο καρκίνου του δέρματος αργότερα στη ζωή του . Ένα ηλιακό έγκαυμα μπορεί επίσης να προκαλέσει σημαντικό πόνο και δυσφορία σε σύντομο χρονικό διάστημα στο παιδί σας . Το προϊόν BIODERMA PHOTODERM KID SPRAY SPF50+ 200ML ή κάποιο άλλο προϊον της συλλογής μας κρίνεται απαραίτητο ιδίως την εποχή της άνοιξης και του καλοκαιριού. Όταν έχουμε μωρά ή μικρά παιδιά πρέπει πάντα να έχουμε μαζί μας και αντιηλιακο για μωρα.

Συμβουλές για να προστατεύσετε το παιδί σας από ένα ηλιακό έγκαυμα:

Ενθαρρύνετε το παιδί σας να παίζει στη σκιά – για παράδειγμα , κάτω από τα δέντρα – ιδίως μεταξύ 11 π.μ. και 3 μ.μ. , όταν ο ήλιος είναι πιο καυτός και επικίνδυνος.

Κρατήστε τα μωρά ηλικίας κάτω των έξι μηνών μακριά από το άμεσο ηλιακό φως , ιδιαίτερα γύρω στο μεσημέρι .

Καλύψτε εκτεθειμένα μέρη του δέρματος του παιδιού σας με το αντηλιακό BIODERMA PHOTODERM KID SPRAY SPF50+ 200ML, ακόμα και τις συννεφιασμένες μέρες.

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν βάζετε το BIODERMA PHOTODERM KID SPRAY SPF50+ 200ML στο σώμα του παιδιού σας, όσον αφορά τα μέρη του σώματος που πρέπει να καλυφθούν. Αυτό θα ίσχυε σε κάθε αντιηλιακο για μωρα.

Φροντίστε να το απλώσετε στα σημεία των ώμων, στο πίσω μέρος του λαιμού καθώς αυτές είναι οι πιο κοινές περιοχές για κάποιο ηλιακό έγκαυμα.

αντιηλιακο για μωρα
Παράλληλα με τη χρήση του spray φροντίστε να φορέσετε ένα καπέλο στο μωρό ή το μικρό παιδί για να σκιάζει το πρόσωπο αλλά και το πίσω μέρος του λαιμού του.

Μία επιπρόσθετη προστασία παράλληλα με το BIODERMA PHOTODERM KID SPRAY SPF50+ 200ML , είναι και τα γυαλιά ηλίου, που χρειάζονται για να προστατεύσουν τα μάτια των μικρών παιδιών από τις επικίνδυνες και βλαβερές ακτίνες του ηλίου UV.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *