Κίνδυνος Απώλειας Μερίσματος στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού.

Φίλος από τις ένδοξες Ένοπλες Δυνάμεις μας μας ενημέρωνει από το ”ΜΕΤΩΠΟ”:
Τον Οκτώβριο οι απόστρατοι αξιωματικοί θα λάβουν το τελευταίο “εγγυημένο” τριμηνιαίο μέρισμα από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού.
Αυτή είναι η τελευταία ένεση στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού από το…..
υπουργείο Οικονομικών.
Η “αιμοδοσία” από το υπουργείο Οικονομικών, 35 εκατομμύρια ευρώ κάθε τρεις μήνες, σταματά, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του,πρέπει να βρεθούν λύσεις και διαδικασίες, ώστε οι μερισματούχοι απόστρατοι να συνεχίσουν να λαμβάνουν το μέρισμα τους.
Ουσιαστικά ο κ.Μπεγλίτης “φωτογράφισε” το πρόβλημα που προκαλείται από τη συνύπαρξη στρατιωτικών και αστυνομικών στο ΜΤΣ,με τους δεύτερους να έχουν λιγότερες εισφορές από τους πρώτους.

http://kanena2010.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

  1. Ανώνυμος

    ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΡΑΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΛΑ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΡΕΤΗΘΗΚΑΝ Η ΒΓΗΚΑΝ ΣΕ ΠΡΟΩΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 8.ΟΟΟ…ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ "ΦΥΛΑΝΕ" ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ………ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΤΟΥ ………ΟΞΩΩΩΩΩ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *