Τελευταία Νέα

Ένας ασφαλιστής στο υπουργικό συμβούλιο, ο Μεσσήνιος κ. Αθ. Σκορδάς

….του “φρέσκου” γάλακτος !

Γράφει ο Ευάγγελος Γ. Σπύρου* 

….για την Ασπίς-Πρόνοια και την Commercial Value:
….Ο κ. Αθανάσιος Σκορδάς (πρώην ασφαλιστής), ικανό στέλεχος της ΝΔ ίσως κάποτε θα ‘πρεπε να….
αναλύσει το τι έγινε εκείνη την εποχή για την ιστορία ως γνώστης κάπως περισσότερο των τότε παρασκηνίων….
Αρκετοί υπουργοί ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας εγνώριζαν κάτι επιπλέον των όσων ο «λαουτζίκος εγνώριζε». Τώρα οι γάζες που έβαλαν στην πληγή μάτωσαν και η αιμορραγία συνεχίζεται….”
{Αναγνώστης: Τώρα φοβάμαι περισσότερο ….για το τι γάλα θα πίνουν τα παιδιά μας !}

 
Ένας  ασφαλιστής στο υπουργικό συμβούλιο
Ένας ασφαλιστής στο υπουργικό συμβούλιο

http://www.nextdeal.gr/ειδήσεις/ψιλά-γράμματα/Ένας-ασφαλιστής-στο-υπουργικό-συμβούλιο.html

Αθανάσιος Σκορδάς Υφυπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.

Στον κ. Θανάση Σκορδά ανέθεσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τα καθήκοντα του υφυπουργού στο διευρυμένο υπουργείο Ανάπτυξης και υποδομών. Άνθρωπος  της αγοράς , αναλαμβάνει υφυπουργός Υποδομών στο πλευρό του Κωστή Χατζηδάκη.

Ήταν ως σήμερα γενικός διευθυντής της ΝΔ,ενώ επι σειρά ετών εργαζόταν   ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής. Εχει διατελέσει  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (Π.Σ.Α.Σ.), εκπρόσωπος των Ασφαλιστικών Συμβούλων στο Υπουργείο Ανάπτυξης: στην Επιτροπή Ιδιωτικής Ασφάλισης, στην Τεχνική Επιτροπή Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης και στην Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή Προσαρμογής του Εθνικού Δικαίου στην Ευρωπαϊκή Οδηγία για την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση.
Από το 2004 μέχρι το 2009, ο κ. Σκορδάς τέλεσε Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή, Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και Γενικός Γραμματέας Ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών.
Ο Αθανάσιος Ι. Σκορδάς γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 1965 στην Καλαμάτα και είναι Αρκαδικής καταγωγής. Είναι παντρεμένος με την Αθανασία Μπούτσικα, με την οποία έχουν δύο παιδιά, τον Γιάννη και την Χριστίνα. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) με ειδίκευση στις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις και μιλά Αγγλικά.

Αναγνώστης: Να σας πω τώρα τι λέξεις μου έρχονται στο νου ….όταν βλέπω τον κ. Αθανάσιο Σκορδά  ….ΑΥΤΈΣ >>>> Ιδιωτικοποίηση Κοινωνικής Ασφάλισης, Τρίτος Πυλώνας, DAFατζήδες, Αντίστροφη Υποθήκη, Ασπίς-Πρόνοια ….αύξηση των εισαγωγών (φρέσκου;) γάλακτος, διάλυση των μικρών και μεσαίων αγελαδοτροφικών εκμεταλλεύσεων, απόλυτη εξάρτηση της υγείας των Ελλήνων και κυρίως των παιδιών μας από ξένα κέντρα παραγωγής προϊόντων διατροφής -μαζί με τον έτερο Καππαδόκη τον Κωστή Χατζηδάκη- ….και άλλα σχετικά !

Ο Θεός της Ελλάδος να βάλει το Χέρι Του και να μας σώσει από τους σωτήρες μας ….του Γκουβέρνου.

Ο  εκδότης του Nextdeal και εξαίρετος δημοσιογράφος κ. Ευάγγελος Σπύρου,  ρωτάει -έμμεσα- σε άρθρο του τον κ. Α. Σκορδά:

Γράφει ο Ευάγγελος Γ. Σπύρου*,

 “….Σημαδιακή η σημερινή ημέρα και πολύ μαύρη για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, επέτειος της 21.9.2009 που με την απόφαση της ΕΠΕΙΑ 156-ΦΕΚ ΤΑΕ-ΕΠΕ 11292 και 176/25.2.2010 (ΦΕΚ ΤΑΕ-ΕΠΕ 1468) έκλεισαν οι εταιρείες ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και COMMERCIAL VALUE. Το τι κέρδος ή ζημία απέφερε η απόφαση αυτή με υπογραφή του κ. Γ. Πέτσα το ξέρουν καλά οι «χαμένοι» πελάτες, οι διαμεσολαβούντες, οι εταιρείες. Σε έρευνα-ψηφοφορία του www.nextdeal.gr  2 μήνες πριν την 21.9.2011 (Αύγουστος-Σεπτέμβρης 2011) ψήφισαν 551 άτομα στο ερώτημα αν το κλείσιμο έβλαψε ή ωφέλησε και το 70,6% ψήφισε ότι έβλαψε την αγορά. Δεν ωφέλησε την αγορά. Κάπως αλλιώς έπρεπε να χειρισθεί το θέμα η ΕΠΕΙΑ και όχι με γραφειοκρατικά νομικά κριτήρια και μη χρησιμοποιώντας διασταλτικά επιχειρήματα…

Θα μπορούσαν εύκολα να απομακρυνθούν οι ένοχοι όχι όμως να διαλυθεί η εταιρεία και τον ιδρώτα των ασφαλισμένων να τον «κατασπαράξουν» οι διάφορες «ύαινες» που πάντα καιροφυλακτούν…
Ο κ. Αθανάσιος Σκορδάς (πρώην ασφαλιστής), ικανό στέλεχος της ΝΔ ίσως κάποτε θα ‘πρεπε να αναλύσει το τι έγινε εκείνη την εποχή για την ιστορία ως γνώστης κάπως περισσότερο των τότε παρασκηνίων….
Αρκετοί υπουργοί ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας εγνώριζαν κάτι επιπλέον των όσων ο «λαουτζίκος εγνώριζε».…
Τώρα οι γάζες που έβαλαν στην πληγή μάτωσαν και η αιμορραγία συνεχίζεται….”

    http://www.nextdeal.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *