Λίγος κόσμος αλλά όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Αθήνας πήγαν στου Φιλοπάππου για τα Κούλουμα

Λίγοι Αθηναίοι αλλά όλοι σχεδόν οι υποψήφιοι δήμαρχοι, βρέθηκαν στο λόφο του…

Φιλοπάππου για τα καθιερωμένα Κούλουμα. Λόγω της βροχής ελάχιστοι ήταν οι χαρταετοί που «κόσμησαν» τον αττικό ουρανό,ενώ δεν υπήρξε, όπως τις άλλες χρονιές ζωντανή μουσική.

Παντως, υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων μοίρασαν περίπου 2.000 μερίδες με λαγάνες, ελιές και χαλβά.
«Ο καιρός μας τα χάλασε, είμαστε όμως εδώ με τους γενναίους, μοιράζουμε φαγητό και περνάμε καλά», τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

«Σήμερα στο λόφο του Φιλοπάππου οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, βρέθηκαν δίπλα στο συμπολίτη τους και δίνουν το καλό παράδειγμα πώς ένας συμμετοχικός δήμος, που στηρίζεται στον πολίτη μπορεί πραγματικά να κάνει θαύματα», επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας της ΝΔ, ‘Αρης Σπηλιωτόπουλος.

Δανειζόμενος το στίχο του Οδυσσέα Ελύτη «την άνοιξη αν δεν τη βρεις, τη φτιάχνεις», ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, υπογράμμισε: «Θέλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι είναι στο δικό μας χέρι να μπορέσουμε να φέρουμε ξανά στη ζωή μας την αισιοδοξία, την ελπίδα και τη χαρά».

Νωρίτερα ο δήμαρχος Αθηναίων και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Νικήτας Κακλαμάνης, Άρης Σπηλιωτόπουλος και Γαβριήλ Σακελλαρίδης επισκέφθηκαν και το πάρκο ΚΑΠΑΨ στους Αμπελόκηπους, όπου διοργανώθηκε παραδοσιακή εκδήλωση του δήμου Αθηναίων.

Πηγή: www.iefimerida.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *