Πρώην Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών απαντά στον πρώην Γερμανό Πρέσβυ για την Ελληνικότατη Μακεδονία

Κάποιος πρώην Γερμανός πρέσβης στα Σκόπια δήλωσε ότι “Η Μακεδονία δεν υπήρξε ποτέ Ελληνική πριν το 1912”. Από πού το συμπέρανε αυτό ο ανιστόρητος Γερμανός; Διότι κάποιος άλλος αμερικανός αξιωματούχος και μάλιστα Υπουργός Εξωτερικών ονόματι Stettinius, στις 26-12-1944, κυκλοφόρησε μια εγκύκλιο προς τις διπλωματικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, με αφορμή την…..
ανακήρυξη από τον Τίτο το καλοκαίρι του 1994, της περιοχής των Σκοπίων ως «Ομόσπονδης Δημοκρατία της Μακεδονίας» και η οποία μέχρι τότε ονομαζόταν «Vardarska», όπου με σχεδόν προφητική αλλά και ρεαλιστική εκτίμηση έγραφε:

1ον. Εντεινόμενη προπαγάνδα για αυτόνομη Μακεδονία, αποβλέπει σε προσάρτηση Ελληνικών εδαφών.

2ον. Κάθε συζήτηση περί «Μακεδονικού Έθνους», «Μακεδονικής γης» ή «Μακεδονικής ταυτότητας» είναι αβάσιμη δημαγωγία , κ.τ.λ.

Αυτά για να ανοίξουν τα μάτια τους οι διπλωμάτες μας που μάλλον θα πρέπει να ανασύρουν αυτή την εγκύκλιο από τα ντουλάπια τους, και να την «τρίβουν στις μούρες» όλων (ελλήνων και ξένων) όσων προσπαθούν με πλαστά στοιχεία και εν ονόματι της νέας τάξης πραγμάτων, να επιβάλουν λύσεις επιζήμιες για την χώρα μας και εις βάρος της ελληνικότατης Μακεδονίας μας.
Ιδού σε φωτοτυπία το πρωτότυπο έγγραφο, για να μη αμφισβητήσει κάποιος νεοταξίτης ότι κάνουμε προπαγάνδα .
Αμάν πια.


ΕΛΛΗΝΑΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

 1. Ανώνυμος

  Είδα στον ύπνο μου ένα κακό όνειρο και έχει ως εξής:

  Τα σκόπια αγαπητέ αρθρογράφε, είναι όντως ένα και μόνο κατασκεύασμα και μάλιστα κακής ποιότητας όσον αφορά το γνήσιο κομάτι.

  Το ζητούμενο είναι να ψάξουμε γιατί το έφτιαξαν και τι εξυπηρετεί στο σημείο που είναι.

  Λοιπόν για να μην γίνω κουραστικός, τα σκόπια 100% δεν είναι μακεδονία και 100% δεν κατοικούνται απο μακεδόνες, αλλά απο ένα συνοθύλευμα ανθρώπων, τους οποίους και είχαν μαζέψει σε εκείνο το σημείο απο εκαθαρίσεις και ανταλλαγές, που έκαναν σε όλη την τότε γιουγκοσλαβική κυριαρχία και όχι μόνο.

  Όπως ξέρουμε οι αμ……οι, βλέποντας αυτό χαρακτήρισαν αμέσως πριν 25 χρόνια τα σκόπια σαν πολεμική πλατφόρμα, έτσι ώστε να την χρησιμοποιήσουν αργότερα για τον στραγγαλισμό της ρωσσίας.

  Όσο οι αμ……οι ήταν απασχολημένοι πολεμικά σε άλλα σημεία της γης, για κάλυψη των συμφερόντων τους, άφησαν τα σκόπια ανενεργά και στην πρίζα.

  Βλέποντας ότι τελείωνουν τα πολεμικά θέατρα, απο τις χώρες που είχαν πετρέλαιο, διότι πλέον είχαν πάρει αυτό που ήθελαν μέσω συμβάσεων με μεγάλες αμ…….ές εταιρείες, αποφάσισαν να ονομάσουν και να αναγνωρίσουν τα σκόπια ως μακεδονία.

  Τι θα γίνει στο τώρα, θα εγκατασταθούν το καλοκαιρι του 2011 στην βάση στα σκόπια και απο εκεί σε συνεργασία με την του….ία θα εφαρμόσουν σχέδιο αποσταθεροποίησης, ενδεχωμένος πρώτα με την θράκη και στην συνέχεια με τα σκόπια, για να δημιουργήσουν απο του….ία έως την αδριατική το σχέδιο ΄΄μουσουλμανικό τόξο΄΄, δηλαδή απο του….ία έως αδριατική δρόμος απο κράτη που θα ελέγχονται αποκλειστικά απο τους δύο αυτούς εγκληματίες.

  Γιατί αυτό το τόξο, για έναν και μόνο λόγο, για να ανακόψουν την είσοδο του οποιουδήποτε ορυκτού πλούτου της ρωσσίας και όχι μόνο, προς την ευρώπη, εγκαθιστώντας σε όλα αυτά τα κράτη δικές τους εταιρείες εκμετάλευσης και μεταπόλισης των προιόντων πετρελαίου.

  Αυτό θα έχει σαν συνέπεια, να χωρίσουν την ελ….δα στα τρία και να στραγγαλίσουν μέχρι θανάτου οικονομικά την ρωσσία, για να την κάνουν ανεπαρκή πολεμικό αντίπαλο, έτσι ώστε να μπορέσουν να βγούν στα τεράστια αποθέματα της γης σε πετρέλαιο, τα οποία βρίσκονται ψηλά στον πάγο.

  Ο χίτλερ αυτό και μόνο το σχέδιο είχε, την κατάληψη αυτών των αποθεμάτων, διότι ήξερε ότι όποιος κατέχει αυτά, θα κατέχει τον κόσμο, το θέμα ήταν ότι το έκανε με λάθος τρόπο.

  Το πρώτο κλειδί λοιπόν, για την πυροδότηση του όλου σχεδίου είναι, να δεχτούμε εμείς τα σκόπια με το όνομα η έστω με τον όρο μακεδονία, τα υπόλοιπα θα έρθουν απο μόνα τους.

  Θα μπορέσουμε για ακόμη μια φορά, να σταθούμε τριακόσιοι απέναντι σε μυριάδες στις νέες θερμοπύλες, θα το δούμε σύντομα.

  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *