ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ:«ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ»

Απειλές για τη ζωή του δέχεται ο Μητροπολίτης Σιατίστης και Σισανίου Παύλος !

Του Γιώργου Θεοχάρη

Απειλές για τη ζωή του δέχεται τις τελευταίες μέρες ο Μητροπολίτης Σιατίστης και Σισανίου Παύλος ,που λίγες μέρες πριν έριξε τα πυρά του στη Χρυσή Αυγή, με αφορμή την «βλάσφημη» παράσταση «Corpus Christi» και τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το θέατρο.
Ο Μητροπολίτης είχε δηλώσει ότι «είναι θλιβερό ότι κάποιοι “χριστιανοί αγωνιστές” ταυτίστηκαν μαζί της για να υπερασπιστούν το Χριστό». Και συνέχισε λέγοντας «Η Χρυσή Αυγή διώκει τον…
Χριστό, τον προσβάλλει και τον εξευτελίζει καθημερινά και το πράττει στα πρόσωπα των προσφύγων, των μεταναστών, ακόμα και των παιδιών.»

Ο Μητροπολίτης, έδωσε την απάντηση του στις απειλές των Χρυσαυγιτών αποκλειστικά μέσα από το «Αγιορείτικο Βήμα»

Δείτε τι δήλωσε: «Με απείλησαν χυδαία προχθές το βράδυ. Άγνωστος που υποστήριξε ότι ανήκει στη Χρυσή Αυγή, τηλεφώνησε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου, απάντησε ο Νεωκόρος, απ’ την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής άκουσε τον άγνωστο να απειλεί εμένα προσωπικά με χυδαίες εκφράσεις τονίζοντας ότι «Θα έρθουμε και θα τα κάψουμε όλα».

Στη συνέχεια το τηλέφωνο πήρε ο πατέρας Εφραίμ, ιερέας του Ναού και άκουσε περίπου τα ίδια.

Μετά από λίγο ακολούθησε δεύτερο τηλεφώνημα, από γυναίκα, στη Μητρόπολη και απάντησε ο Πρωτοσύγκελός της και εκεί ακούστηκαν βρισιές κατά εμού. Ο πρωτοσύγκελος διέκοψε τη συνομιλία λέγοντας «Δε μιλάω σε αγνώστους».

Ο Μητροπολίτης με ηρεμία και κανένα ίχνος φόβου συνεχίζει απευθυνόμενος στους Χρυσαυγίτες: «Εμείς εδώ είμαστε και όποτε θέλουν ας έρθουν»!

agioritikovima.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *