ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΜΑΙΜΟΥ

Χωρίς Ιταλικό πτυχίο ο απατεώνας βουλευτής της Ν.Δ. Μάνος Κόνσολας.
Νόμιζε ότι το πήρε, αλλά το μπέρδεψε με εκείνο της “Σχολής του Παυλίδη”, επειδή “σπούδαζε” συγχρόνως και στις 2 Ακαδημίες…

Διπλοθεσίτης, απατεώνας και συνεχίζει να παριστάνει τον “καθηγητή” χάρη στο μεγάλο Παραδικαστικό Κύκλωμα Ρόδου όπου προφανώς τα “σκάει” χονδρά….

Ο τέως υπάλληλος του αμαρτωλού πολιτικού γραφείου του Αριστοτέλη Παυλίδη, εισήχθη παράνομα στο 2ο έτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ. Παράνομη και η εξομοίωση του Αιγαίου στην πορεία και παράνομη και η εκλογή του στη συνέχεια ως λέκτορα και επίκουρου από μαιμού επιτροπές.

Πιο συγκεκριμένα:

Α. Δεν τελείωσε ποτέ τη Σχολή Magistero του Bari, επομένως μπήκε από το παράθυρο στο 2ο έτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας το 1986.

Β. Η “εκλογή” του Κόνσολα και στις δυο βαθμίδες, λέκτορα και επίκουρου, ήταν και είναι μη σύννομη, δηλαδή 100/100 ΠΑΡΑΝΟΜΗ, από μαιμού εκλέκτορες, που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται καθόλου στο χώρο του πανεπιστημίου.

Γ. Και το πτυχίο εξομοίωσης είναι παράνομο, αφού δεν τηρήθηκε η εγκύκλειος του Υ.ΠΑΙ.Π.Θ.Α..

Δ. Και στο γνωστικό αντικείμενο στο οποίο έχει εκλεγεί, δεν υπάρχει συνάφεια και κακώς διδάσκεται από τον Κόνσολα.

Ο Μάνος Κόνσολας απέκτησε νομότυπα και σπίτι 200 τ.μ. στο κέντρο της Ρόδου επί της οδού Παύλου Μελά πληρώνοντάς το μόνο 50.000€ περίπου στα κατασχεμένα της Τράπεζας Eurobank Ρόδου, μέσω Καρίκη.
Το διαμέρισμα αυτό ανήκε σε μια καρκινοπαθή η οποία είχε χρέος 20.000 € στην τράπεζα αλλά αδυνατούσε να το αποπληρώσει.

Υ/Γ

“Η αλήθεια και το δίκαιο έχουν απ’ τη φύση μεγαλύτερη δύναμη απ’ το ψέμα και το άδικο”, έλεγε ο Αριστοτέλης. Όχι ο Παυλίδης.

Εσείς κε “καθηγητά”, κε βουλευτά, κε Κόνσολα; Συμφωνείτε με τον Αριστοτέλη;

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *