Πρωτοφανής καταπάτηση των Συντάγματος των Ελλήνων από τον Υπουργό Εργασίας Βρούτση!

Όλοι οι Έλληνες ξέρουν ότι υπεράνω όλων είναι το σύνταγμα των Ελλήνων και η μόνη νομοθετική αρχή που επικυρώνει , ακυρώνει ή διορθώνει νόμους είναι αποκλειστικά και μόνο το Ελληνικό Κοινοβούλιο!

Σε περίπτωση που κριθεί ένας νόμος από συγκεκριμένες επιτροπές αποτελούμενες απο ειδικούς συνταγματολόγους ότι είναι αντισυνταγματικός ακολουθούνται ειδικές διαδικασίες που καταλήγουν και πάλι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο το οποίο είναι το μόνο αρμόδιο να αποφασίσει με ψηφοφορία εάν διορθώσει ή να ακυρώσει τον νόμο αυτό !

Κανένα δικαστήριο στην Ελλάδα και παγκοσμίως δεν έχει την δυνατότητα να αλλάξει ή να διορθώσει ή να ακυρώσει νόμο του Ελληνικού Κοινοβουλίου παρά μόνο να δικάζει βάσει των Νόμων του Συντάγματος της Ελλάδας !

ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.

Δικαιωματικά παίρνει τον τίτλο του ‘’ Γκούφη’’ της Ελληνής κυβέρνησης

Δειτε τον να υπερψηφίζει και να βγάζει λόγο για το Nόμο 3899_ΦΕΚ_212-Α)17-12-2010 και Ονομαστικά (το Άρθρο 12), για την 9Κ-ΑΣΕΠ, Ψήφισαν 233 ΝΑΙ +9 (απόντες που) δήλωσαν ΝΑΙ.

Δηλαδή είπε Συνειδητά ΝΑΙ το 88% των 275 (266+9) Ψηφισάντων Βουλευτών.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ksXYVmFmlYU#!

Και κατόπιν να εφαρμόζει ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ απόφαση του τριμελούς Διοικητικού Εφετείου που ισχυρίζεται ότι ακυρώνει την παραπάνω απόφαση της Ελληνικής Βουλής ακυρώνοντας και τον ίδιο του τον εαυτό!

Εδώ έχουμε ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ πρακτικές ( χούντα = κλίκα- γιάφκα στρατιωτικών και όχι μόνο που συνωμοτούν) που βάζουν σε κίνδυνο το Δημοκρατικό πολίτευμα.

Όποιος θίγεται από την απόφαση να στείλει άμεσα εξώδικα συμμόρφωσης σε όλους τους αρμόδιους!

Υπάρχει σοβαρή συνταγματική παρέκκλιση!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *