Κίνα παραμένει επάνω επενδυτικός προορισμός στον κόσμο

Κίνα έχει για δεύτερη συνεχή χρονιά ήταν κατατάσσονται νούμερο ένα σε μια λίστα των top 10 επενδύσεων προορισμούς στον κόσμο, σύμφωνα με μια έρευνα κυκλοφορήσει από λογιστική εταιρεία BDO τη Δευτέρα.

Το ευρετήριο BDO 2012 παγκόσμια αγορά ευκαιρία για την Κίνα ανήλθε στο 251, τα υψηλότερα στην κατάταξη, που ακολουθήθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες με τον δείκτη των 212 της Βραζιλίας με 198, Ινδία με 158 και η Γερμανία με 147.

Ο δείκτης αυτός διαμορφώθηκε από την πρόθεση της παγκόσμιας επέκτασης…
σε συγκεκριμένες χώρες και περιφέρειες που δηλώνεται από επικεφαλής οικονομικών αξιωματικών (CFOs) με βάση 1,050 συνεντεύξεις διεξάγονται σε 14 χώρες και περιφέρειες.

Το CFOs που απαριθμούνται επτά μεγάλα, καθιερωμένες αγορές της Κίνας, Ηνωμένες Πολιτείες, Βραζιλία, Ινδία, Γερμανία, Ρωσία και Βρετανία ως τις καλύτερες χώρες να επενδύσει σε.

Σύμφωνα με την έκθεση, στις επτά πιο ελκυστικές αγορές ευκαιρία επενδύσεων που αποτελείται σχεδόν το μισό του παγκόσμιου ΑΕΠ το 2011, περαιτέρω, υπογραμμίζοντας τη σημασία της μέγεθος της αγοράς και της πελατειακής βάσης ως ένα βασικό πρόγραμμα οδήγησης. Τους σημαντικότερους λόγους για να προσδιορίσετε την επέκταση εταιρείες στο εξωτερικό περιλαμβάνουν μέγεθος της αγοράς και ανάπτυξης, τοπική υποδομή και άνθρωποι, ευκολία εισόδου και δυνητικών πελατών και φθηνότερο εργασίας ρυθμός, πρότεινε την έρευνα.

«Οι χώρες BRIC εμπνέοντας περισσότερη εμπιστοσύνη επενδύσεων και παρατηρείται μια άνθηση της επένδυσης, με σχεδόν το μισό από το CFOs συνέντευξη επενδύοντας σε, ή σχεδιάζει να εισαγάγετε αυτές τις αγορές, σε σύγκριση με μόλις 29 τοις εκατό το 2011,» είπε Martin Van Roekel, CEO της BDO.

«Η κρίση της ευρωζώνης παίζει σημαντικό ρόλο πολύ, με CFOs από τη Βραζιλία και την Κίνα, ιδίως λέγοντας ότι είχε μια μεγάλη επίπτωση πάνω στα σχέδιά τους διεθνής επέκταση,» είπε.

CFOs σε όλο τον κόσμο δυσκολεύονται περισσότερο να διεξαγάγει επιχειρήσεις στο εξωτερικό το 2012 σε σύγκριση με πριν τρία χρόνια, η έρευνα έδειξε, επικαλούμενος την κακή οικονομική κατάσταση, αυξημένη κανονισμού και μεγαλύτερου ανταγωνισμού ως οι κυριότεροι λόγοι για αυτό.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *