ΛΑΡΚΟ: Συμβολική κατάληψη στην Περιφέρεια. «Θα χυθεί αίμα» λένε οι συνδικαλιστές

Συμβολική κατάληψη στα γραφεία της Περιφέρειας Στερεάς στην Λαμία πραγματοποίησαν τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των…

πέντε σωματείων της ΛΑΡΚΟ.Στις δηλώσεις τους προανήγγειλαν την μεγάλη συγκέντρωση όλων των εργαζομένων την ερχόμενη Τρίτη στην Αθήνα, καταλήψεις κτιρίων αλλά και κλείσιμο Εθνικών οδών προκειμένου να διεκδικήσουν μια ΛΑΡΚΟ ανοιχτή και με κρατικό χαρακτήρα.

Οι συνδικαλιστές αποδίδουν το mail της Τρόικα σε λάθος πληροφόρηση από το ΤΑΙΠΕΔ και εξηγούν πως η βιομηχανία δεν λαμβάνει κρατική επιχορήγηση ενώ είναι συνεπής στις δανειακές της υποχρεώσεις.

“θα χυθεί αίμα” λένε οι συνδικαλιστές. “Εφιάλτες” για την Στερεά ο Σταικούρας και ο Στουρνάρας.

Στο πλευρό των εργαζομένων οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κυριακάκης και Γιάννης Σταθάς αλλά και οι πρόεδροι των Εργατικών Κέντρων Φθιώτιδας και Θήβας.

Απουσία του Κλέαρχου Περγαντά τα σωματεία συναντήθηκαν με τον αντιπεριφεριάρχη Θωμά Στάικο ο οποίος τους επανέλαβε την θέση του Περιφερειακού Συμβουλίου για στήριξη των αγώνων τους.

Οι τρείς από τους πέντε προέδρους Ανδρέας Κορέτζελος, Θωμάς Τάσος και Γιάννης Φουρτάκας αναχώρησαν για Αθήνα για την προγραμματισμένη συνάντηση στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ στην Αγίου Κωνσταντίνου με τον πρόεδρο Φώτη Κουβέλη.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *