Απελευθέρωση των αδειών ταξί

Μια ακόμη παγίδα της κυβέρνησης των νεοταξιτών-τοκογλύφων

Για άλλη μια φορά η νεοταξίτικη κυβέρνηση των τοκογλύφων του Γ. Παπανδρεου επιχειρεί να στρέψει την μια κοινωνική τάξη εναντίον της άλλης, με στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Προφανής και δόλιος στόχος της κυβέρνησης, δεν είναι η απελευθέρωση ενός επαγγέλματος εν προκειμένω των ιδιοκτητών ταξί , επειδή – δήθεν – υπάρχει η μεγάλη ζήτηση που πρέπει να καλυφτεί. Στόχος της είναι η κατεύθυνση της….
στρατιάς των ανέργων που επιδοτούνται από τον ΟΑΕΔ , στο να κάνουν τις αιτήσεις για τις άδειες, έτσι ώστε να τους διαγράψουν από τους καταλόγους της ανεργίας , να σταματήσουν να τους δίνουν τα επιδόματα , να τους πάρουν τα παράβολα και να τους εγγράψουν στον ΟΑΕΕ. Χωρίς φυσικά να τους νοιάζει αν αύριο θα μπορούν να επιβιώσουν σε ένα υπερκορεσμενο επάγγελμα, με μηδαμινή ζήτηση.

Για πολλοστή φορά, το ανίκανο πολιτικό σύστημα, προσπαθεί με απατεωνιές να δικαιολογήσει την ύπαρξη του, μετατρέποντας την εργασία σε πάρεργο. Μπορείς – όπως λέει μια σοφή παροιμία – να ξεγελάσεις έναν άνθρωπο πολλές φορές, πολλούς ανθρώπους μια φορά, δεν μπορείς όμως να εξαπατάς όλους τους ανθρώπους, όλες τις φορές.

Πατριωτικό Μέτωπο



Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *