Οι θύτες τώρα ζητούν και τα ρέστα ….

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: [email protected]

Η είδηση …

Αίτημα προς το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο υπέβαλε πριν από λίγες ημέρες η αστυνομία προκειμένου να εξεταστούν όλα τα βίντεο που προβλήθηκαν στα τηλεοπτικά μέσα επικοινωνίας την περίοδο των…..
επεισοδίων. Σε κάποιες περιπτώσεις, όπως διακοινώνεται από το αρχηγείο του σώματος, έγινε μοντάζ-συρραφή σκηνών από τα επεισόδια του Ιουνίου με άλλες, στις οποίες έχουν απαθανατιστεί βιαιοπραγίες αστυνομικών των ματ σε βάρος πολιτών. Αμφότεροι όμως φορούν, οι μεν αστυνομικοί χειμερινές στολές, τα δε θύματα χειμερινές ενδυμασίες.

Ο σχολιασμός …
Εκτός από την κατάχρηση εξουσίας που βιώσαμε όλοι τον τελευταίο καιρό οι της αστυνομίας εμφανίζονται να έχουν και απύθμενο θράσος υποτιμώντας την νοημοσύνη μας αλλά και την αίσθηση δικαίου. Έτσι πλέον εκτός από οργή, μας προκαλούν και θυμηδία μια και ζητούν και τα ρέστα γιατί όπως ισχυρίζονται στα βίντεο των ρεπορτάζ των καναλιών παρουσιάστηκαν παλαιότερες σκηνές βίας από τα ΜΑ(ν)Τ(ντρόσκυλα) τους.
Και αναρωτιέται κανείς αν μία σκηνή βίας (φωτογραφία ή βίντεο) πρέπει να παρουσιαστεί (ως φρέσκο ψάρι) άμεσα στο κοινό για να μη βρωμίσει!!!
Ο Καραγκιόζης όπως είναι γνωστό απέκτησε την Τουρκική πολιτιστική υπηκοότητα αλλά στην Ελλάδα έμειναν πάμπολλοι Καραγκιόζηδες οι οποίοι μάλιστα δεν ομοιάζουν στον κλασικό δηλ. να είναι φτωχοί, έξυπνοι και με την αίσθηση του λαϊκού χιούμορ αλλά είναι κουτοπόνηροι και οσφυοκάπτες των κέντρων εξουσίας.
Κύριοι της Αστυνομίας η βία σας (έναντι των συμπολιτών σας που σας πληρώνουν υποτίθεται για να τους προστατεύεται) τις περισσότερες φορές είναι καταχρηστική σκληρή και άδικη για αυτό την δεδομένη στιγμή η σιωπή εκ μέρους σας είναι ότι καλύτερο μια και όχι μόνο δεν αποδίδεται ευθύνες στους παρανομούντες συναδέλφους σας αλλά δεν έχετε τον αντρισμό και το θάρρος να ζητήσετε ένα συγνώμη από όλους αυτούς που βίωσαν τον υπερβάλλοντα ζήλο της υπεροπτικής και αλαζονικής συμπεριφορά τους!
Τον αν στα βίντεο οι συμμετέχοντες φορούν χειμερινές ή καλοκαιρινές ενδυμασίες ουδεμία σημασία έχει αφού όλως τυχαίως πάντα τα θύματα είμαστε εμείς και πάντα οι θύτες είστε εσείς!!!

Ντροπή σας ….

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *