Η πολιτική των αδιεξόδων τροφοδοτεί τη βία

Οι λανθασμένες πολιτικές επιλογές των προηγούμενων «μνημονιακών» κυβερνήσεων και η συνέχεια, μιας αποδεδειγμένα αποτυχημένης πολιτικής, της κυβέρνησης Σαμαρά, δημιούργησαν και συσσώρευσαν ποικίλα αδιέξοδα…
Η συνεχιζόμενη εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, η μετανάστευση και η ασταμάτητη δημογραφική αλλοίωση, ταυτόχρονα με τη διάλυση του κρατικού μηχανισμού, το κόψιμο των κοινωνικών παροχών και την καταστροφή της οικονομίας δημιουργούν μια εξαρθρωμένη και άτακτη κοινωνία, όπου εύκολα μπορούν να παραχθούν φαινόμενα πολιτικής και κοινωνικής αστάθειας με επικίνδυνα επακόλουθα.

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για επιπλέον σκληρές αποφάσεις και επιβαρύνσεις σε βάρος των πολιτών, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι επιθυμίες και τα συμφέροντα μερικών ευρωπαϊκών κρατών, κυρίως «φίλων και συμμάχων της ενωμένης Ευρώπης», που στόχο έχουν τους τίτλους της ελληνικής ιδιοκτησίας.

Ο «φερετζές» όλων αυτών των σχεδίων και μεθοδεύσεων είναι η Χρυσή Αυγή. Η παραπλανητική «πατριωτική» και «κοινωνική» της δράση αποτελεί το εργαλείο της εξουσίας για την υλοποίηση των σχεδίων τους.

Ο Ελληνικός Λαός βρίσκεται μπροστά στις πιο κρίσιμες στιγμές, όσον αφορά τη επιβίωσή του.

Η αναγκαιότητα για τη συγκρότηση ενός Πατριωτικού Μετώπου που θα έχει ως κύριο στόχο την Εθνική Κυριαρχία, την έξοδο από την ευρωζώνη με παράλληλη απελευθέρωση από τα μνημόνια και τη διαμόρφωση μιας άλλης Εθνικής οικονομικής πολιτικής, είναι σήμερα το ζητούμενο και η ελπίδα για το αύριο.

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *