ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΛΟΓΩ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ

Εχθές και σήμερα δεν είχα πρόσβαση σε υπολογιστή. Εχθές οδηγούσα από Θεσσαλονίκη και σήμερα είμαι από το πρωϊ στην πλατεία Συντάγματος. Το τι έγινε εδώ, μάλλον το πληροφορηθήκατε από το διαδίκτυο. Αυτό που ίσως δεν πληροφορηθήκατε είναι ότι σήμερα, ήταν εδώ ένας άνθρωπος από τα Χανιά της Κρήτης (!), ένας άνθρωπος από την Πάρο (!) και μία γλυκήτατη κυρία από την Πάτρα που ήρθε με τον….
γαμπρό της και έμειναν μαζί μας μέχρι τις 2:00 τα ξημερώματα (!)

Θεωρώ πολύ μεγάλη νίκη το γεγονός ότι το κάλεσμα των 300 κατάφερε να φέρει στο Σϋνταγμα περίπου 200 άτομα την πρώτη κιόλας μέρα. Υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία και όλοι οι εθελοντές φαίνονται αποφασισμένοι. Εχουμε συμπληρώσει ήδη τις βάρδιες της εβδομάδας και είναι σίγουρο ότι θα μπορέσουμε να μείνουμε στην πλατεία 24 ώρες το 24ωρο μέχρι να γίνουν δεκτά τα αιτήματα μας.

Δε θα μπορέσω να αναρτήσω πολλά πράγματα από εδώ.

Αλλωστε, δε νομίζω ότι χρειάζεται. Υπάρχουν τόσα άλλα ιστολόγια που καταγράφουν τις βρωμιές τους, που ένα λιγότερο δε θα αποτελέσει σοβαρή απώλεια.

Στο σύνταγμα, σήμερα ξεκίνησε κάτι. Κάτι διαφορετικό. Κάτι που ξεκίνησαν απλοί πολίτες και όχι κάποιο κόμμα ή συνδικαλιστική οργάνωση.

Ηρθε η ώρα να δώσουμε ένα τέλος στην κοροϊδία.

http://thalamofilakas.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *