Ντόρα: Εγώ δεν “φτύνω” τον Καραμανλή

Πολλές… ιδέες για πρωτοσέλιδα, αλλά και ατάκες, έβγαλε η σημερινή συνάντηση γνωριμίας της Ντόρας Μπακογιάννη με τους δημοσιογράφους οι οποίοι καλύπτουν το ρεπορτάζ της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Η πρώην υπουργός Εξωτερικών μίλησε για όλα, από τις σχέσεις της με τον Αντώνη Σαμαρά, μέχρι τη σημερινή Νέα Δημοκρατία και……
ευρύτερα την Κεντροδεξιά στην Ελλάδα.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας χαρακτήρισε πολιτικές και όχι προσωπικές τις διαφορές της με τον Αντώνη Σαμαρά, στον οποίο άσκησε κριτική για μια σειρά από κεντρικές πολιτικές επιλογές του, ενώ εμφανίστηκε και αποτρεπτική, αναφορικά με το ενδεχόμενο να επανενωθεί στο μέλλον η Κεντροδεξιά, κάτω από την ίδια κομματική στέγη.

Το σημείο ωστόσο το οποίο προκάλεσε αίσθηση, και στάθηκε αφορμή για ποικίλα σχόλια μεταξύ των εκπροσώπων του Τύπου, ήταν η αναφορά της Ντόρας Μπακογιάννη στον Κώστα Καραμανλή. “Εγώ είμαι η μόνη που δεν φτύνω τον Καραμανλή. Δεν θα το έκανα ποτέ, για έναν άνθρωπο ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον στη διαχείριση της εξουσίας”, ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία σχολίασε ότι σέβεται την επιλογή του πρώην πρωθυπουργού να μην μιλήσει για όσα του καταμαρτυρούν αναφορικά με την περίοδο της διακυβέρνησης του τόπου από τον ίδιο.

Τέλος, δήλωσε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει προγραμματική σύγκληση ανάμεσα στη Δημοκρατική Συμμαχία και τη σημερινή Νέα Δημοκρατία, απορρίπτοντας τα σενάρια περί μελλοντικής συνεργασίας των δυο κομμάτων, ενώ έδειξε να μην πιστεύει τα σενάρια ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα επιλέξει να προχωρήσει στην προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
www.statesmen.g

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΛΙΝΑΤΣΑ ΣΑΥΡΑ ΣΚΑΤΟΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΗΖΕΝΣ…. ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ""ΣΩΣΕΙΣ"" ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!! ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ..!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *