Αστήρικτη, αόριστη η κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης

Β.Νουλέζας Δικηγόρος

Ντρέπομαι,προβληματίζομαι έντονα που ο νομικός κόσμος,οι Δικηγορικοί Σύλλογοι στην χώρα ανήμποροι,αδιάφοροι, αδρανείς χωρίς να αρθούν στο…

 ύψος των περιστάσεων, δεν αντιδρούν συντονισμένα,δεν διατυπώνουν εμπεριστατωμένη άποψη για την ελλιπέστατη,βιαστική και αντισυνταγματική ποινική διαδικασία που ακολουθεί πρωτοφανές η ποινική Δικαιοσύνη με παραγγελία μάλιστα τής κ.Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου.

Που υπακούοντας η υποκύπτοντας εμμέσως σε πολιτικά κελεύσματα και αιτήματα ,παρήγγειλε βιαστικά την ποινική δίωξη και μετά από ένα πρόχειρο και πλημμελέστατο νομικά πόρισμα του κ Αντεισαγγελέα α.π. που απλώς περιγράφει την δομή και οργάνωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Ηλθαν οι θεαματικές υπό τηλεοπτική κάλυψη συλλήψεις και προσαγωγή στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης και η διαπόμπευση τεσσάρων μελών του Κοινοβουλίου και ενός εξ αυτών Γ.Γ. τού κόμματος, αλλά και ολόκληρου του κοινοβουλευτικού θεσμού, κατά τών βουλευτών της Χρυσής Αυγής ,χωρίς να προηγηθεί όπως απαιτείται από τον ΚΠΔ προανάκριση για μία τόσο σοβαρή κακουργηματική κατηγορία,χωρίς να υπάρχουν τα απαραίτητα στοιχεία που συγκροτούν την υποκειμενική και αντικειμενική υπόσταση του αδικήματος,πολύ περισσότερο επειδή πρόκειται για εκλεγμένους βουλευτές.

Αυτό που κατόρθωσαν είναι να διασύρουν και να διαπομπεύσουν όχι μόνον τους κατηγορουμένους αλλά και το ίδιο το Κοινοβούλιο.

Αυτή η αστήρικτη,αβάσιμη,κατασκευασμένη εν πολλοίς από τήν ΕΥΠ και συμβουλάτορες του Υπουργού Δικαιοσύνης και τού Πρωθυπουργού κατηγορία του αρθρου 187 ΠΚ που δεν συνδέεται ουδόλως όμως με την ανθρωποκτονία εκ προθέσεως του Π.Φύσσα ,ώστε να αποδοθεί ηθική αυτουργία τούς συλληφθέντες και κρατούμενους βουλευτές τής Χρυσής Αυγής που είναι νόμιμα εκλεγμένο κοινοβουλευτικό κόμμα,που τα Μ.Μ.Ε. προεξοφλούν και ανακοινώνουν με πηχυαίος τίτλους ότι αποτελεί εγκληματική οργάνωση μη σεβόμενα το τεκμήριο αθωότητας των εμπλεκομένων,όπως απαιτεί το Σύνταγμα και η ΕΣΔΑ,είμαι βέβαιος ότι θα καταρρεύσει,Θα εξαερωθεί στο ακροατήριο.Υπάρχει λοιπόν όταν παραβιάζεται έτσι κατάφωρα τω Σύνταγμα και ο ΚΠΔ κράτος δικαίου;

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *