Και άλλοι πρασινοκοκκινομπλέ σωτήρες!

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας, την γνωρίζουν λίγο πολύ όλοι οι πολίτες της. Τα κόμματα πράσινα, κόκκινα και μπλε, που…

επί σειρά ετών μονοπωλούσαν την εξουσία και διαμοίραζαν τις θέσεις και τους υπουργικούς θώκους, αφού κατασπάραξαν την οικονομία, διέλυσαν τις αξίες, υποβάθμισαν τους θεσμούς και παρέλυσαν την κοινωνία, τώρα προσπαθούν παντί τρόπω να επιβιώσουν στο πολιτικό σκηνικό.

Είναι από όλους πλέον αποδεκτό ότι αυτοί που μας οδήγησαν με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους στην καταστροφή, δεν είναι αυτοί οι οποίοι μπορούν να μας σώσουν. Έτσι η πολιτική αβεβαιότητα και η κοινωνική αντίδραση εναντίον του σάπιου κατεστημένου, οδήγησαν ομάδες ενεργών πολιτών να ιδρύσουν κόμματα. Επειδή όμως το κατεστημένο πάντοτε επιδιώκει την ασφαλή του επιβίωση και γνωρίζει ότι οι απρόβλεπτοι και αγανακτισμένοι είναι επικίνδυνοι, φροντίζει όσο μπορεί να ελέγχει την κατάσταση είτε με κρατική βία είτε με δούρειους ίππους μέσα στα μικρά πατριωτικά κόμματα, που μπορούν να αποτελέσουν απειλή για το σύστημα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο χώρος των αποστράτων και των ενόπλων δυνάμεων γενικότερα και η εμφάνιση του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, που από τη γέννησή του κάποιοι άρχισαν να τραγουδούν περί «χουντικών» και άλλων πιασάρικων χαρακτηρισμών, ενώ εγνώριζαν καλώς ότι οι ιδρυτές του κόμματος ήταν στο νηπιαγωγείο-δημοτικό την εποχή της επαράτου.

Εν συνεχεία, αφού προσπάθησαν να αλώσουν την πολιτική του ιδεολογία με ψευδοπροοδευτικά ευφυολογήματα, τα οποία απέτυχαν παταγωδώς, επεχείρησαν να τον σύρουν σε μια δήθεν πατριωτική συμμαχία κινημάτων και κομμάτων, πρασινοκοκκινομπλέ προέλευσης, με αμφίβολα γεννητάτα, όπου ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας θα έχανε τον γνήσιο πατριωτικό του χαρακτήρα και αυτό ακόμα το όνομά του και σίγουρα την ανεξαρτησία του. Έτσι δημιουργήθηκε μια μικρή ομάδα που προσπαθούσε ανηλεώς να αποσυντονίσει οποιαδήποτε προσπάθεια αναδιοργάνωσης και συσπείρωσης του Συνδέσμου.

Ευτυχώς το σχέδιο αυτό των πρασινοκοκκινομπλέ εντολοδόχων όχι μόνο έγινε αντιληπτό αλλά με άμεση αντίδραση αφαιρέθηκε το καρκίνωμα που στην αρχή σιωπηρά και στο τέλος απροκάλυπτα υπέσκαπτε τα θεμέλια του κόμματος.

Αφού λοιπόν η προσπάθεια για να δημιουργήσει το πρασινοκοκκινομπλέ κατεστημένο ένα δικό του ανάχωμα έπεσε στο κενό, άρχισε να διαδίδεται ότι προσωπικότητες εκ των ενόπλων δυνάμεων θα δημιουργήσουν δήθεν καινούργιο κόμμα με βάση κάποιον πυρήνα αποστράτων. Φυσικά πουθενά δεν αναφερόταν ότι τέτοιο κόμμα υπήρχε από τον Νοέμβριο του 2011 και μάλιστα άκρως δημοκρατικό και αταλάντευτο, όπου δυστυχώς για αυτούς, οι αποφάσεις λαμβάνονται κατά πλειοψηφία στο Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο και όχι στα γραφεία όπου μερικοί είχαν βρει καταφυγή, προκειμένου να ικανοποιήσουν την πολιτική τους ματαιοδοξία. Ειδικά μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, όπου ο ΣΕΕ έλαβε ποσοστό 0,6% , κάποιοι, που δυστυχώς διακατέχονται από ιδέα μεγαλείου, είδαν ότι δεν θα φορέσουν τα πολυπόθητα βουλευτικά κοστούμια και έτσι προσπαθούσαν να προσδεθούν ως ουρές, σε άλλους πολιτικούς σχηματισμούς, οι οποίοι κάτω από την ψεύτικη επιγραφή «πατριωτικός» και «δημοκρατικός» υποκρύπτουν την «μια από τα ίδια» πολιτική τους ιδεολογία, πρασινοκοκκινοπλέ προέλευσης.

Αυτή η προσπάθεια δεν βρήκε γόνιμο έδαφος διότι οι συνάδελφοι στρατιωτικοί ανά την επικράτεια και οι υπόλοιποι συμπατριώτες μας που από την αρχή αγκάλιασαν τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας, δεν μπορούν να εξαπατηθούν Οι πρώτοι επειδή γνωρίζουν την ιστορία ενός εκάστου εξ ημών και οι δεύτεροι επειδή αντί να μειώνονται αυξάνονται συνεχώς αφού καθημερινά εγγράφονται νέα μέλη. Από την άλλη αυτοί που προσδοκούσαν την ενσωμάτωση του κόμματος σε κάποιο άλλο πολιτικό μόρφωμα ευφάνταστων σωτήρων, πρασινοκοκκινομπλέ ιδεολογίας και αλλοδαπής χρηματοδότησης, απεδείχθησαν ολίγιστοι καιροσκόποι που όχι μόνον δεν είχαν την πολιτική επάρκεια να πείσουν τη βάση του κόμματος αλλά ενεργούσαν υπό σκιά με μυστικές συναντήσεις και τώρα αποκαλύπτονται επί τέλους με τη βιαστική ανακήρυξη δημιουργίας νέας «πολιτικής παρέμβασης» με πυρήνα αποστράτων! Μάλιστα κάπου είδα να κυκλοφορεί και ένα έμβλημά τους που από μόνο του αποκαλύπτει τις καταβολές των ιδρυτών τους, αφού εκτός από τον ήλιο που φιρουγάρει χωρίς ακτίνες, εύκολα μπορεί να διακρίνει ο οποιοσδήποτε τις πρασινοκοκκινομπλέ γραμμές του. Τελικά δεν μπόρεσαν να αποφύγουν τις παλαιοκομματικές ιδεοληψίες τους και ενεργούν απροκάλυπτα.

Μετά από όλα αυτά το μόνο όπλο που έχει μείνει σε αυτούς τους υποκριτές είναι η λάσπη και έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα, όπου με συκοφαντίες κατά του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, επιχειρούν να στρατολογήσουν νέα μέλη από τη βάση του κόμματός μας, που όπως είναι φυσικό τους κλείνουν την πόρτα κατάμουτρα. Παράλληλα διάφοροι τεμπέληδες του διαδικτυακού καφενείου άρχισαν ως παπαγαλάκια να «αγωνίζονται» υπέρ βωμών και εστιών, επαληθεύοντας τις υποψίες που είχαμε για άμεση ψυχιατρική παρέμβαση.

Δηλαδή δεν μας έφθαναν οι μέχρι τώρα πρασινοκοκκινομπλέ σωτήρες, θα έχουμε και άλλους φαιδρούς, αλαζόνες, λασπολόγους που η δημοκρατική τους παιδεία αρχίζει με μια ηλεκτρονική νοθεία, συνεχίζει με μυστικό προικοσύμφωνο στήριξης στις αρχαιρεσίες του κόμματος και τελειώνει με την εξασφάλιση καρέκλας ενός πολιτικού συμβουλίου! Αυτοί λοιπόν, οι ευτυχείς δις, μια φορά γιατί νομίζουν ότι κατέχουν διαμάντι και μια γιατί πιστεύουν ότι η υποκρισία πάντα ζη, ας πάνε να βρουν διάφορους μύκους πολιτικούς και μαρασμένους γερούληδες να σχεδιάσουν την δημοκρατική τους παρέμβαση, μακρυά από τον Σύνδεσμο και ακόμη παραπέρα.

Περισσσότερα όμως θα μπορέσετε να ακούσετε και να καταλάβετε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, που θα πραγματοποιηθεί στις 08 Δεκ 13, όπου θα εκπλαγείτε δυσάρεστα όταν θα ενημερωθείτε επί των πραγματικών περιστατικών. Σας προσκαλώ όλους να έλθετε και να ενημερωθείτε όπως και όσους εκ των μαχητών του πληκτρολογίου νομίζουν ότι διαθέτουν τα μήδεα για μια ανοικτή δημόσια συζήτηση και όχι σκύβοντας πίσω από την ασφάλεια που τους παρέχει η οθόνη του υπολογιστή τους.

Καλή αντάμωση στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Αναστάσιος Φαραντάτος
Μέλος ΑΠΣ/ΣΕΕ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *