Περιοδεία Νικολόπουλου στην Θεσσαλονίκη

Στους δρόμους της συμπρωτεύουσας σε διάλογο με τους πολίτες

Από νωρίς το πρωί βρέθηκε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και στην «καρδιά» του εμπορικού κέντρου ο ανεξάρτητος Βουλευτής και Γ.Γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος…….

επί διήμερο θα έρθει σε επαφή αδιαμεσολάβητα με τους πολίτες της Θεσσαλονίκης

Ο Νίκος Νικολόπουλος με πολυπληθή ομάδα νεολαίων πήγε πόρτα-πόρτα και μαγαζί-μαγαζί, «εφοδιάζοντας» τους πολίτες της συμπρωτεύουσας με τις προτάσεις και τις θέσεις της «Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό», ενώ ταυτόχρονα διένειμε προεκλογικό φυλλάδιο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος για τις Ευρωεκλογές.

Ο Νίκος Νικολόπουλος συνομιλώντας με τους πολίτες τόνισε ότι η συγκρότηση ενός στιβαρού λαϊκού αντιμνημονιακού και αντικατοχικού μετώπου από όλους όσους αρνούνται την πολιτική της φτώχιας και της λιτότητας είναι αναγκαία.
Οι όποιες ιδεολογικές διαφορές που μπορεί να υπάρχουν πρέπει να μείνουν στην άκρη. Άλλωστε μπορούν να «ανθίζουν» μόνο σε μία ελεύθερη Ελλάδα και όχι σε μία υπόδουλη και διαλυμένη χώρα , όπου υπάρχει καμένη γη….

Ο Νίκος Νικολόπουλος διάλεξε την Θεσσαλονίκη ως αφετηρία για την «μάχη» των Ευρωεκλογών και μάλιστα την επομένη από την σύμπραξη και συμπόρευση που συμφώνησε με Β. Πολύδωρα και Χρ. Ζώη, όπου αύριο θα πραγματοποιήσει ανοικτή συγκέντρωση στις 6.00 το απόγευμα στο Grand Hotel.

Τέλος, σήμερα θα συναντηθεί με τον Π. Ψωμιάδη, καθώς και άλλα πολιτικά πρόσωπα (πρώην βουλευτές, δήμαρχους κ.α) της Βορείου Ελλάδος, ενώ στο πρόγραμμα του υπάρχουν συναντήσεις με φορείς και στελέχη της εκκλησιαστικής, πανεπιστημιακής, επιχειρηματικής, συνδικαλιστικής κοινότητας της συμπρωτεύουσας, αλλά και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *