ΜΑΤ εναντίον αγροτών στον κόμβο της Νίκαιας

Ένταση προκλήθηκε στον κόμβο της Νίκαιας ότα αργά το μεσημέρι οι συγκεντρωμένοι αγρότες επιχείρησαν να κάνουν σύντομη συμβολική πορεία στην Εθνική Οδό…
Μετά από μία δεκάλεπτη διαμαρτυρία κατευθύνθηκαν με τα πόδια προς τη γέφυρα. Τότε παρενέβησαν τα ΜΑΤ με ασπίδες και γκλομπ, ενώ στις διαμαρτυρίες των αγροτών οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με δακρυγόνα και βόμβες κρότου λάμψης. Η ένταση κράτησε περίπου ένα δεκάλεπτο.
«Δημιουργήθηκαν μικρής ένταση επεισόδια την ώρα που αποχωρούσαμε από το οδόστρωμα της εθνικής οδού. Αναίτια. Κανείς δεν τους προκάλεσε. Κι αν κάποιος το έκανε δεν το αντιληφθήκαμε» λέει ο θεσσαλός αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας.
Το ΚΚΕ καταγγέλλει «την ωμή και απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ, με χημικά, στο αγροτικό μπλόκο της Νίκαιας».
Όπως τονίζεται σε ανκοίνωση του Κομμουνιστικού Κόμματος «τώρα ο λαός πρέπει να εκφράσει πολύμορφα την αλληλεγγύη και συμπαράστασή του στην αγωνιζόμενη μικρομεσαία αγροτιά, που παλεύει για την επιβίωσή της. Όλοι για έναν και ένας για όλους. Αυτή πρέπει να είναι η απάντηση όλων των εργαζομένων στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική και τον αυταρχισμό της κυβέρνησης».

Πηγή: in.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *