Θα καταθέσει και η κόρη του Στρος Καν

Στην δικαστική αστυνομία κλήθηκε να καταθέσει η κόρη του Στρος-Καν και ο Φρανσουά Ολάντ στο πλαίσιο της έρευνας για τη μήνυση της Τριστάν Μπανόν.
Η κόρη του Ντομινίκ Στρος-Καν, Καμίγ, αναμένεται να καταθέσει την Δευτέρα στο πλαίσιο της έρευνας σχετικά με τη…
μήνυση για βιασμό που κατέθεσε εναντίον του πρώην γενικού διευθυντή του ΔΝΤ η Τριστάν Μπανόν, ανακοίνωσε σήμερα δικαστική πηγή.

Η Καμίγ Στρος-Καν κλήθηκε ως μάρτυρας από την Υποδιεύθυνση Καταπολέμησης Εγκλημάτων κατά του Ατόμου, διευκρίνισε η ίδια πηγή.

Η Καμίγ ήταν φίλη της Τριστάν Μπανόν την εποχή που συνέβησαν τα γεγονότα και η μητέρα της, πρώην σύζυγος του Στρος-Καν, Μπριζίτ Γκιγεμέτ είναι νονά της Μπανόν. Η κ. Γκιγεμέτ θα καταθέσει την Παρασκευή.

Η 32χρονη Τριστάν Μπανόν, συγγραφέας και δημοσιογράφος, κατηγορεί τον Ντομινίκ Στρος-Καν ότι επιχείρησε να την βιάσει τον Φεβρουάριο του 2003 σε διαμέρισμα στο κέντρο του Παρισιού όταν συναντήθηκαν για μια συνέντευξη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του βιβλίου της.

Στο μεταξύ, μέσα στις επόμενες ημέρες θα καταθέσει στην υποδιεύθυνση και ο Φρανσουά Ολάντ, υποψήφιος για το χρίσμα του Σοσιαλιστικού Κόμματος για την γαλλική προεδρία. Η Μπανόν και η μητέρα της Αν Μανσουρέ δήλωσαν στην δικαστική αστυνομία πως ο Ολάντ είχε ενημερωθεί για τι κατηγορίες της νεαρής γυναίκας εναντίον του Στρος-Καν.

http://www.newsit.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *