Καμμένος: «Η πατρίδα βρίσκεται υπό καθεστώς ιδιότυπης ξένης κατοχής»

«Εδώ και τρία χρόνια η πατρίδα μας βρίσκεται υπό το καθεστώς μιας ιδιότυπης ξένης κατοχής και τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες στην Κύπρο πείθουν ακόμη και τους πιο δύσπιστους ότι το μέλλον των παιδιών μας και η …
οικογενειακή μας γαλήνη και ευτυχία βρίσκονται σε κίνδυνο» σημειώνει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στο μήνυμά του για την 25η Μαρτίου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Καμμένος καλεί τον ελληνισμό «σε πανστρατιά για να παραμείνει η Ελλάδα κυρίαρχο και ανεξάρτητο κράτος και να μην μετατραπεί σε προτεκτοράτο της Γερμανικής Ευρώπης».

Ολόκληρο το μήνυμα του Π. Καμμένου

«Τιμά σήμερα ο Ελληνισμός την επέτειο της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ. Έχουν περάσει σχεδόν δυο αιώνες από την ημέρα που οι πρόγονοί μας πήραν τα όπλα και σήκωσαν την σημαία της επανάστασης ενάντια στη βάρβαρη κυριαρχία των Οθωμανών.

Η φετινή επέτειος δεν είναι δυστυχώς μόνο μία κορυφαία ημέρα ιστορικής μνήμης στην οποία οι νεότερες γενιές τιμούν τη μνήμη και τους αγώνες των προγόνων.

Δυστυχώς, εδώ και τρία χρόνια η πατρίδα μας βρίσκεται υπό το καθεστώς μίας ιδιότυπης ξένης κατοχής. Μίας οικονομικής ξένης κατοχής που επιβλήθηκε στην χώρα μας ύπουλα και από ηγεσίες που απεμπόλησαν αρχές και αξίες, δεν τίμησαν τον όρκο τους στο Σύνταγμα και δεν υπερασπίστηκαν ως όφειλαν και είχαν ιερή υποχρέωση τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων.

Τα όσα συνέβησαν αυτά τα τρία χρόνια στην Ελλάδα αλλά και τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες στην Κύπρο πείθουν ακόμα και τους πιο δύσπιστους ότι το μέλλον των παιδιών μας και η οικογενειακή μας γαλήνη και ευτυχία βρίσκονται σε κίνδυνο.

Με πίστη στις προαιώνιες αξίες του Ελληνισμού και αντλώντας διδάγματα εμπειρία και θάρρος από τον επικό αγώνα της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ της οποίας την επέτειο σήμερα τιμούμε καλώ τον Ελληνισμό σε πανστρατιά για να παραμείνει η Ελλάδα κυρίαρχο και ανεξάρτητο κράτος και να μην μετατραπεί σε προτεκτοράτο της Γερμανικής Ευρώπης».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *