Φινάλε στην Ελευθερούπολη

Το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ολοκληρώνεται σήμερα και ο Αρης ευελπιστεί πως θα τελειώσει και για τον ίδιο η επώδυνη αυτή διαδικασία, έστω κι αν ακόμη δεν τερματίσει πρώτος στην κατάταξη. Πως μπορεί να συμβεί αυτό; Είναι μια μεγάλη κουβέντα η οποία ίσως τραβήξει σε μάκρος, φτάνοντας ως τα βάθη του Καλοκαιριού, ωστόσο εάν και εφόσον ο Πανσερραϊκός κόψει, τελικά, σήμερα πρώτος το νήμα, δεν υπάρχει άλλος δρόμος για τους κίτρινους της Θεσσαλονίκης.

Ο Αρης, σε αυτή την τελευταία αγωνιστική παίζει τα ρέστα του στην Ελευθερούπολη, κόντρα στον τοπικό Ορφέα. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Γεωργιάδη, Καλογέρη, καθώς και στους τραυματίες, Παπαδόπουλο, Λιόλιο. Οι κίτρινοι θα μεταβούν αγχωμένοι στην Ελευθερούπολη, δεδομένου πως η τύχη τους στο πρωτάθλημα δεν βρίσκεται στα δικά τους χέρια, ωστόσο είναι υποχρεωμένοι να ολοκληρώσουν την αποστολή τους με νίκη και να περιμένουν…

Από την άλλη πλευρά, όντας στη 14η θέση της βαθμολογίας, ο Ορφέας, έχει αποχαιρετήσει και μαθηματικά τη Γ΄ Εθνική, κοιτώντας, ήδη, το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καβάλας. Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει πως δεν θέλει να παλέψει τη σημερινή αναμέτρηση, με το κίνητρο του ονόματος του αντιπάλου να είναι ούτως ή άλλως σημαντικό.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, έχει ως εξής (ώρα έναρξης 17:00):

Ορφέας Ελευθερούπολης-Αρης

Καβάλα-Καστοριά (δεν θα γίνει)

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Καμπανιακός

Εβρος Σουφλίου-Εθνικός Ν. Αγιονερίου

Θύελλα Φιλώτα-Ηρακλής Αμπελοκήπων

Πανσερραϊκός-Δόξα Δράμας

Απόλλων Αρναίας-Αρης Ακροποτάμου

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Αναγέννηση Γιαννιτσών

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *